Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralaan lisäparkkipaikka

Pikkarala Frisbeegolfin radoilla järjestetään vuosittain lukuisia kilpailuja ja tapahtumia, joihin osallistuu suuri määrä osanottajia. Vuosien 2016 – 2017 kilpaluissa ja tapahtumissa on havaittu, että Pikkaralan nykyinen parkkipaikan kapasiteetti ei ole riittävä, vaan kilpailijat ja osanottajat ovat pysäköineet autojaan Haukka-ahon tien varteen. Tästä syystä Pikkarala Frisbeegolfin hallitus on päättänyt rakentaa ensi kesän aikana lisäparkkipaikan Pikkaralan rata-alueelle.

Lizotten kisassa oli väkeä ja autoja runsaasti Pikkaralassa tiipaikalla. Kuva Epic DG Films

Pikkaralan frisbeegolfratojen parkkipaikan lisäosa tehdään Haukka-ahontien toiselle puolelle lähes nykyisen parkkialueen kohdalle, mutta hiukan lähemmäs valtatietä 22, jolloin turvallinen sisään-/ulosajoreitti saadaan aikaiseksi. Lisäparkkipaikan sisään-/ulosajoreitti sijaitsee Ärrä-väylän, väylän #17 tiipaikan kohdalla.

Pikkaralan täynnä oleva parkkipaikka on tuttu tilanne useissa isoissa tapatumissa

Parkkipaikan lisäosan kapasiteetti on n. 30 autopaikka, joten Pikkaralan rata-alueen pysäköintikapasiteetiksi tulee n. 75 autopaikka. Lisäparkkipaikan rakentaminen tehdään osittain talkootyönä, jolloin myös radan käyttäjät ovat mieluusti tervetulleita halutessaan osallistumaan lisäparkkipaikan rakentamiseen.

Parkkipaikan laajennuksen myötä Pikkaralan radoilla voidaan järjestää turvallisesti aikaisempaa suurempia kilpailuja. Oulun Seudun Leader on päättänyt tukea Pikkaralan lisäparkkipaikan rakentamista. Pikkarala Frisbeegolf kiittää lämpimästi Oulun Seudun Leaderiä rakentamishankkeen tukemisesta.

This div height required for enabling the sticky sidebar