Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan Flex-start kesäkisa 11.6.2020 – 12.6.2020

Pikkarala Frisbeegolfin kesäkauden kisat käynnistyvät Pikkaralan Flex-start kesäkisalla, jonka järjestelyissä huomioidaan koronapandemian reunaehdot. Flex-start kisa poikkeaa aikaisemmista Pikkaralan kesäkisoista useilla tavoilla. Se sisältää kaksi kierrosta Pikkarala kahdella eri radalla ja radat voidaan kiertää joko yhtenä tai kahtena peräkkäisenä päivänä 11.6.2020 – 12.6.2020.

Pro-sarjan kisaajat kiertävät Pikkaralan Pro- ja Tek-radat, kun taas muiden sarjojen (FPO, MA3, MA4) osanottajat kisaavat Ama- ja Tek-radoilla. Pelaajaryhmän minimikoko on kaksi kisaajaa ja siihen kuuluu maksimissaan 4 kisaajaa. Kun kisaaja ilmoittautuu kisaan metrixissä, hän voi valita, missä peliryhmässä hän pelaa. Tarkemmat ohjeet kisaan osallistumisesta ovat metrixissä.

Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Voittajalle toimitetaan Powergripin 15 €:n lahjakortti, toiseksi paras saa Powergripin 10 €:n lahjakortin ja kolmannen palkinto on kaksi Pikkaralan mobiilipäivälippua. Kolmanneksi tulleet kisaajat voivat käyttää mobiilipäivälippunsa joko itse tai luovuttaa ne jollekin muulle henkilölle. Kaikkien kisaajien kesken arvotaan yhtenä palkintona kaksi Pikkaralan mobiilipäivälippua. Kaikki palkinnot toimitetaan netin välityksellä.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivoo kisaajille oikein miellyttävää kesäkauden kisastarttia Pikkaralassa. Heikki Riekki toimii tuttuun tapaan kisan TD:nä. Osallistuakseen kisaan osanottajalla pitää olla Pikkaralan Frisbeegolfin vuosikortti tai päivälippu.

This div height required for enabling the sticky sidebar