Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan Frisbeegolfin syyskisa 19.-20.9.2015

Pikkarala Frisbeegolfin ratahanke on edistynyt sellaiseen vaiheeseen, että pääsemme yhdessä testaamaan ratoja ja käymään ensimmäiset kisat 19.-20.9.2015. Lauantaina pelataan parikisa ja sunnuntaina kilpaillaan sarjoittain (Prot, Amatöörit, Naiset ja Seniorit +40v) yksilökisoissa. Kilpailut ovat kaikille avoimet ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta. Ne eivät vaadi myöskään minkäänlaista kisalisenssiä tai seuraan kuulumista, joten kaikkien on mahdollista osallistua kisaan.  

Väylän 4 koripaikka
Väylän 4 koripaikka

Kisan järjestäjänä on Pikkaralan Fribeepuisto-osuuskunta, jonka toimesta rata on saatu rakennetuksi ahkerien talkoolaisten auttamina. Kisan TD:nä on Jaakko Alatalo ja apu-TD:n hommia hoitaa Jukka Karjalainen. Kisaan ilmoittautuminen ja hallinnointi tapahtuu OFS:n kisakoneen kautta: http://www.oulunfrisbeeseura.net/kisakone/index.php?page=event&id=89&

Toivomme, että frisbeegolfin harrastajat saavat miellyttäviä heittokokemuksia uusilla radoillamme ja tulevat innokkaasti käyttämään ratoja tämän syksyn ja tulevien vuosien aikana: radat rakennetaan kaikkien harrastajien käyttöön. Odotamme saavamme palauetta ratojen väylistä, jotta saisimme niitä kehitetyksi vielä paremmin harrastajien ja kisaajiien toiveiden mukaisiksi.

Lämpimästi tervetuloa Pikkarala Frisbeegolfin ensikisaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar