Pikkaralan Frisbeegolfin syyskisa 19.-20.9.2015

Pikkarala Frisbeegolfin ratahanke on edistynyt sellaiseen vaiheeseen, että pääsemme yhdessä testaamaan ratoja ja käymään ensimmäiset kisat 19.-20.9.2015. Lauantaina pelataan parikisa ja sunnuntaina kilpaillaan sarjoittain (Prot, Amatöörit, Naiset ja Seniorit +40v) yksilökisoissa. Kilpailut ovat kaikille avoimet ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta. Ne eivät vaadi myöskään minkäänlaista kisalisenssiä tai seuraan kuulumista, joten kaikkien on mahdollista osallistua kisaan.  

Väylän 4 koripaikka
Väylän 4 koripaikka

Kisan järjestäjänä on Pikkaralan Fribeepuisto-osuuskunta, jonka toimesta rata on saatu rakennetuksi ahkerien talkoolaisten auttamina. Kisan TD:nä on Jaakko Alatalo ja apu-TD:n hommia hoitaa Jukka Karjalainen. Kisaan ilmoittautuminen ja hallinnointi tapahtuu OFS:n kisakoneen kautta: http://www.oulunfrisbeeseura.net/kisakone/index.php?page=event&id=89&

Toivomme, että frisbeegolfin harrastajat saavat miellyttäviä heittokokemuksia uusilla radoillamme ja tulevat innokkaasti käyttämään ratoja tämän syksyn ja tulevien vuosien aikana: radat rakennetaan kaikkien harrastajien käyttöön. Odotamme saavamme palauetta ratojen väylistä, jotta saisimme niitä kehitetyksi vielä paremmin harrastajien ja kisaajiien toiveiden mukaisiksi.

Lämpimästi tervetuloa Pikkarala Frisbeegolfin ensikisaan.