Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkarala Frisbeegolfin nettisivut avattu

Tervetuloa tutustumaan Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuihin. Tavoitteemme on kertoa  frisbeegolfrataa käsitteleviä asioita näillä sivuilla. Olemme käynnistäneet Pikkaralan Frisbeepuisto-osuuskunnan toiminnan, josta kerromme tässä uutisessa.

Pikkaralan Frisbeepuisto-osuuskunta perustettiin 10.2.2015 ja paikalla oli kuusi osuuskunnan perustajajäsentä. Osuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti ratahankkeen ideoija ja ”äiti” Tuija Jaako. Osuuskunnan ensimmäisiä tehtäviä olivat osuuskunnan rekisteröinti ja sen jäsenmäärän kasvattaminen.

Olemme solmineet Pikkaralan Frisbeegolfin maa-alueesta 10 vuoden vuokrasopimuksen, mutta tavoitteemme on ostaa maa-alue mahdollisimman pian, koska se tarjoaa parhaimmat mahdollisuudet rata-alueen kehittämiseen.

Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen pystyttäminen on ollut osuuskunnan ensimmäisiä tehtäviä.  Mutta kaikista tärkein ja keskeisin lähiajan tehtävä on kiinnostavien ja sopivan haasteellisten ratojen aikaansaaminen. Hallituksemme jäsen, kokenut frisbeegolfkonkari Riku Kaajakari, junailee radan väylien suunnittelua ja rakentamista: kaikki rataa ja väyliä koskevat kommentit, ehdotukset ja palautteet ovat kovasti tervetulleita.

Kesän 2015 tärkeimpiä tehtäviä on radan ja väylien rakentaminen talkoilla.  Toivomme ja uskomme, että Oulun seudun aktiivisista ja innostuneista frisbeegolfaajista löytyy vapaaehtoisia talkoolaisia tähän hommaan.  Osuuskunta tulee luonnollisesti noteeraamaan aktiiviset talkoolaiset rataan liittyvillä aktiviteeteillä.  Ensimmäiset väylien raivaustalkoot pidettiin heinäkuun alkupuolella.  Kerromme myös jatkossa hyvissä ajoin etukäteen uusista talkoista.

This div height required for enabling the sticky sidebar