Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan junioritiimi

Pikkaralan Frisbeegolfin porukka tekee sujuvaa yhteistyötä paikallisten asukkaiden ja Pikkaralan kyläyhdistyksen kanssa ja haluaa edelleen kehittää uusia yhteistyömuotoja. Pikkarala Frisbeegolfin yhtenä tavoitteena on frisbeegolfin harrastajakunnan laajentaminen. Paikallisen yhteistyön vahvistamiseksi ja lasten & nuorten frisbeegolfin harrastuksen edistämiseksi Pikkaralan Frisbeegolfin porukka on päättänyt tarjota Pikkaralan kylän lapsille ja nuorille mahdollisuuden ilmaiseksi harrastaa frisbeegolfia Pikkaralan radoilla. Yhteistyö tapahtuu Pikkaralan junioritiimin puitteissa.

Pikkaralan junioritiimin jäsenille annetaan ilmainen Pikkaralan vuosikortti. Tiimin jäsenen yläikäraja on 18 vuotta, ts. hän saa ilmaisen vuosikortin vielä sinä vuonna, kun hän täyttää 18 vuotta. Vuosikortti antaa tiimiläiselle oikeuden harrastaa frisbeegolfia Pro-/Ama- ja Tek-radoilla. Pikkaralan junioritiimin jäsenille annetaan vuosikortin lisäksi Pikkaralan junioritiimin tiimipaita. Junioritiimin jäseniltä edellytetään hyvää käytöstä.

Junioritiimin jäsenille luovutetaan Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenten toimesta Pikkaralan vuosikortteja ja siinä yhteydessä tiimin jäsenet antavat yhteystietonsa samalla tavalla kuin muutkin vuosikorttien omistajat.

Pikkaralan juniori, joka haluaa liittyä Pikkaralan junioritiimiin, voi kertoa kiinnostuksestaan Heikki Riekille (puh. 040 5449243 , sähköposti: [email protected], Messengerillä tai WhatsAppilla).

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivoo, että yhteistyö tulisi lisäämään frisbeegolfin harrastamista Pikkaralan kylän junioriväestön piirissä.

This div height required for enabling the sticky sidebar