Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan kesäkisat 2019

Pikkarala Frisbeegolfin tämän vuoden kesäkauden uutuus on Pikkaralan kesäkisat. Tänä kesänä järjestetään yksittäisiä kesäkisoja, ei koko kesäkauden kestävää kesäliigaa. Kesäkisojen tavoitteena on tarjota kisaajille ja harrastajille oiva mahdollisuus nauttia frisbeegolfista mukavan rennossa seurassa. Kesäkisojen ohjelmaan kuuluu erityyppisiä kisoja ja voi olla, että jokaisen kisan pelimuoto on erilainen.

Kesäkisojen johtaja Jaakko Alatalo on ideoinut tälle kesälle uusia mielenkiintoisia kisamuotoja, joissa hauskanpidolla on tärkeä rooli. Kisakisat eivät pitäisi olla missään mielessä kilpailuja, joissa kisamenestys olisi keskeinen tavoite.

Vuoden 2017 kesäliigan laavutunnelmia

Kesäkisoissa voi olla sarjoja, jotka vaihtuvat kisasta toiseen. Kilpailun johtaja ilmoittaa ennen yksittäistä kisaa sen mahdollisista sarjoista. Kisoihin ilmoittaudutaan Metrix-järjestelmässä. Kisoissa voidaan jakaa pienehköjä tavarapalkintoja; niistäkin ilmoitetaan yksittäisen kisan kisailmoituksessa.

Kesäkisoihin voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus kesäkisoista löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Kesäkisat . Kesäkisat-sivulla on esimerkkejä kesäkisan suunnitelluista kisamuodoista.

Pikkaralan kesäkisat käynnistyvät maanantaina 27.5.2019 ja ne kestävät syksyyn saakka; tarkemmat ajankohdat selviävät myöhemmin.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan kesäkisoihin!

This div height required for enabling the sticky sidebar