Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan kesäliiga 2017

Pikkarala Frisbeegolf julkistaa uuden kesäkauden kisan frisbeegolfin harrastajille: Pikkaralan kesäliigan. Pikkaralan kesäliigan johtaja, Jaakko Alatalo on ideoinut kesäliigaa ja kertoo sen sisällöstä. Kesäliigan tavoitteena on tarjota harrastajille mahdollisuuden nauttia frisbeegolfista mukavassa seurassa ja saada selville, kuinka hyviä tuloksia Pikkaralan radoilla voidaan saavuttaa.

Kesäliigan periaate on sellainen, että jokaisen harrastajan kahden parhaan Pro- radan ja kahden parhaan Ama-radan tulokset lasketaan yhteen ja parhaan kokonaistuloksen saavuttanut kisaaja palkitaan liigapalkinnolla. Tuloksiksi kelpaavat kesän aikana tehdyt kierrokset ryhmissä, joissa on vähintään kaksi heittäjää ja tulokset kirjataan Pikkaralan nettisivujen foorumille. Kesäliigan sarjat ovat seuraavat: Avoin, naiset, MPM, MPG, MPS ja juniorit.

Kesäliigaan voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus kesäliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Kesäliiga. Kesäliigaan osallistujien kesken arvotaan liigan päättyessä Pikkaralan vuoden 2018 vuosikortti.

Pikkaralan kesäliiga avataan 22.5.2017 klo 18.00, jolloin frisbeegolfaajat voivat tehdä porukalla kesäliigan avauksen. Avajaistapahtumassa tarjotaan harrastajille kierroksen jälkeen laavun grillillä makkaraa ja virvokkeita. Pikkaralan vuosikortteja ja päivälippuja myydään avajaisten yhteydessä.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan kesäliigaan ja sen avajaistapahtumaan!

This div height required for enabling the sticky sidebar