Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan kesäliiga 2018 käynnistyy

Pikkarala Frisbeegolfin kesäliiga järjestetään myös tänä vuonna. Kesäliigan tavoitteena on tarjota harrastajille mahdollisuus nauttia mukavassa seurassa frisbeegolfista ja saada selville, kuinka hyviä tuloksia Pikkaralan radoilla voidaan saavuttaa.

Mikko otti kiertopalkinnon haltuunsa viime vuonna kesäliigassa

Kesäliigan periaatteena on, että kunkin harrastajan kahden parhaan Pro-radan ja kahden parhaan Ama-radan tulokset lasketaan yhteen ja parhaan kokonaistuloksen saavuttanut kisaaja palkitaan liigan kiertopalkinnolla.  Tuloksiksi kelpaavat kesän aikana tehdyt tulokset ryhmissä, joissa on vähintään kaksi heittäjää ja tulokset kirjataan Pikkaralan kesäliigan taulukkoon.

Kesäliigan sarjat ovat seuraavat: Avoin, naiset, MP40+, MP50+, MP60+ ja juniorit. On mielenkiintoista seurata, paranevatko em. sarjojen parhaat tulokset viime vuoden tuloksiin verrattuna. Yksittäisen kisaajan tavoitteena voisi olla viimevuotisen tuloksen parantaminen.

Jari, Mikko, Susanna, Ari ja Eero voittivat sarjansa viime vuonna, Niko ei kuvassa

Kesäliigaan voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus kesäliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Kesäliiga. Kesäliigaan osallistujien kesken arvotaan liigan päättyessä Pikkaralan vuoden 2019 vuosikortti.

Pikkaralan kesäliiga käynnistyy 9.6.2018 ja kestää syksyyn saakka; tarkempi lopetusaika kerrotaan myöhemmin.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan kesäliigaan!

This div height required for enabling the sticky sidebar