Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan kylän asukkaita Pikkarala Frisbeegolfin radalla

Pikkaralan kylätoimikunta ja Pikkarala Frisbeegolf järjestivät tapahtuman, jonka yhteydessä Pikkaralan kylän asukkaat tutustuivat frisbeegolfin saloihin Pikkarala Frisbeegolfin radalla.

Tapahtuman tarkoituksena oli kertoa kyläläisille lajista, opastaa heittotekniikoita ja tietenkin myös päästä kokeilemaan heittoja sekä kiertämään Ysi-rataa. Tavoitteena oli lisäksi tutustuttaa kylän asukkaita ja radan rakentajia toisiinsa. Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenet olivat jo aikaisemmin osallistuneet kylätoimikunnan kokoukseen ja sopineet siellä yhteisen tapahtuman järjestämisestä.

Pikkaralan kyläläisiä; valokuva: Paavo Vasala
Heikki opastaa; valokuva: Paavo Vasala

Heittämisen lisäksi asukkaille tarjottiin makkaraa ja mehua, jotka sitten osaltaan siivittivät onnistuneisiin heittoelämyksiin. Niiden nautiskelijoina oli kaikenikäisiä ihmisiä alle kouluikäisistä lapsista aina eläkeikäisiin vetreisiin liikkujiin. Pikkarala Frisbeegolfista oli puolisen tusinaa henkilöä paikalla ja vastaavasti kyläläisiä oli lähes 30 henkilöä, joten voitiin muodostaa sopivan kokoiset ryhmät Ysi-radan kiertämiseksi.

Pikkaralan kyläläisiä; valokuva: Paavo Vasala
Pikkaralan kyläläisiä; valokuva: Paavo Vasala

Kylän asukkaat olivat tyytyväisiä tapahtumaan ja uutta vastaavaa tilaisuutta suunnitellaan ensi syksylle, ehkäpä ledikiekkoilun merkeissä. Muutamat nuoret pojat, tytöt ja aikuiset olivat jo viehättyneet koukuttavaan harrastukseen ja muutama uusi ”koukutus” saattoi tapahtua tapahtuman aikana. Kyläläiset ovat innoissaan, että Pikkaralassa on tarjolla aivan uusi liikuntalaji, joka sopii kaikenikäisille harrastajille. Useat kylän asukkaat ovat jo hankkineet tai aikovat hankkia vuosikortin radalle.

Tapahtumassa oli paikalla myös Kotipitäjä-lehden toimittaja, joka on kirjoittanut lehtiartikkelin tapahtumasta (Frisbeegolf innostaa Pikkaralassa): Kotipitäjälehti­.

This div height required for enabling the sticky sidebar