Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan löytökiekkojen hallinta

Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueen ratakarttataulun viereen on asennettu löytökiekkolaatikko: lämpimät kiitokset Arto Junnolle laatikon tekemisestä. Tässä uutisessa kuvataan, miten kadonneen kiekon omistaja voi saada kiekkonsa takaisin, sen jälkeen kun löydetty kiekko on kolahtanut löytökiekkolaatikkoon.

Kun harrastaja löytää kiekon Pikkaralan rata-alueelta, hän voi olla suoraan yhteydessä kiekon omistajaan ja sopia kiekon toimittamisesta sen omistajalle, mikäli kiekossa on omistajan yhteystiedot. Kiekon löytäjä voi laittaa ilmoituksen yhteystiedottamasta kiekosta Pikkaralan löytökiekkofoorumille (”kadonneet kiekot”) ja sopia siinä tapauksessa kiekon palauttamisen sopimisesta kiekon omistajan kanssa. Jos kiekon löytäjä ei ota huolehtiakseen löydetyn kiekon palauttamisesta sen omistajalle, hän pudottaa sen Pikkaralan löytökiekkolaatikkoon, jonka jälkeen toimitaan tässä uutisessa kuvatulla tavalla.

Arto ja kiekkolaatikko

Kiekkolaatikko tyhjennetään säännöllisesti ja Heikki Riekki huolehtii löytökiekkolaatikkoon laitettujen kiekkojen ilmoittelusta ja palauttamisen sopimisesta kiekkojen omistajien kanssa. Heikki laittaa ilmoituksen uusista löytökiekkolaatikkoon laitetuista kiekoista Pikkaralan löytökiekkofoorumille: löydetyt kiekot. Havaittuaan kadonneen kiekkonsa olevan löytökiekkolistalla kiekon omistaja ottaa yhteyttä Heikkiin (puhelimella, sähköpostilla, foorumin yv-, teksti-, whatsapp- tai facebook-viestillä) ja sopii kiekon palauttamistavan. Sen jälkeen kun kiekon palauttamisesta on sovittu, ko. kiekon ilmoitus poistetaan löydettyjen kiekkojen listalta. Heikin yhteystiedot löytyvät Pikkarala Frisbeegolfin yhteys-tiedoista.

Löytökiekkolaatikko sijaitsee lähellä Weber-väylän tiipaikka

Kadonneen kiekon omistajan kannattaa siis seurata löydettyjen kiekkojen luetteloa em. löytökiekkofoorumilta. Hän voi laittaa foorumin kadonneet kiekot -ryhmään ilmoituksen kiekkonsa kadottamisesta. Sen jälkeen kun hän on saanut kiekkonsa takaisin, hänen tulisi poistaa kadonneet kiekot -ryhmästä oma ilmoituksensa.

Foorumin hallinnoija poistaa kadonneiden ja löydettyjen kiekkojen ilmoitukset noin kahden kuukauden kuluttua ilmoituksen laittamisesta foorumille. Kiekot, joille ei ole löytynyt omistajaa, huutokaupataan tai lahjoitetaan uusille potentiaalisille harrastajaryhmille, kuten esimerkiksi kouluille.

This div height required for enabling the sticky sidebar