Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan rata valmis testikäyttöön

15. vaylan tii

Pikkarala Frisbeegolfin radan rakentaminen on edennyt nopeasti syyskuun aikana. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ahkera ja innostunut talkooporukka rutisti tiipaikat ja matot paikoilleen. Sekä pro- että amatööriradan tiipaikat rakennettiin ja seuraavina päivinä sitten korit pystytettiin.

11. vaylan tiipaikan harjaus

Syyskuun kolmannella viikolla valmistetaan ja pystytetään väliaikaiset tiiopasteet ja radan tutustumiskisa pidetään 19.9-20.9.2015 siten, että lauantaina on parikisa ja sunnuntaina yksilökisat. Maanantaista 21.9.2015 alkaen rataa on valmis kokeilu-, tutustumis- ja testikäyttöön.

8. vaylan kori

Radan käyttö on ilmaista vuoden 2015 ajan. Vuodesta 2016 lähtien rata on maksullinen ja sen käyttömaksut määritellään ensi talven aikana. Maksut ovat hyvin maltillisiä ja niitä käytetään radan kehittämiseen ja ylläpitoon.

17. vaylan kori

Pikkarala Frisbeegolf haluaa lämpimästi kiittää kaikkia innokkaita ja ahkeria talkoolaisia vapaaehtoistyöstä radan rakentamiseksi. Rata on Oulun seudun ainoa yksinomaan frisbeegolfin harrastamiseen pyhitetty rata-alue ja se on tarkoitettu kaikkien harrastajien ja kisaajien käyttöön.

This div height required for enabling the sticky sidebar