Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan ratojen talvikausi 2019 avattu

Pikkarala Frisbeegolfin talviratakausi 2019 on alkanut, kun talviradat otettiin käyttöön lauantaina 24.11.2081 avajaistapahtumassa ja -kisassa. Hieno syksysää suosi tapahtumaa, johon osallistui noin 50 harrastajaa ja kisaajaa. Siinä kierrettiin Pikkaralan 27 väylän talvirata, johon on alkavalle talvelle tehty muutama uusi väylä. Pikkaralan talviratojen uutuutena on se, että aikaisempaa helpommin onnistuu 9, 18 ja 27 väylän ratojen kiertäminen, kun ne kaikki alkavat frisbeegolfradan parkkipaikalta ja päättyvät parkkipaikalle.

Avajaiskisan voittajat Kajsa, Heidi ja Teemu

Avajaiskisaan osallistui 43 kisaajaa, 40 miestä ja kolme naista. Naisten sarjan parhaan tuloksen saivat Kajsa Wickström ja Heidi Valkola, jotka molemmat saavuttivat tulokset 87, 5 päälle radan par-tuloksen. Miesten sarjassa kaksinkertainen Pro 40+-sarjan Suomen mestari Teemu Holappa otti selvän voiton tuloksella 64, 18 alle par-tuloksen. Miesten sarjassa kakkossijan vei Jouni Holma tuloksella 68, 14 alle-par-tuloksen ja kolmantena oli Jouni Huhtamäki tuloksella 13 alle-radan par-luvun. Avajaiskisan tulokset ovat metrixissä.

Teemu ja ja Joonas heittivät holarit

Avajaiskisassa heitettiin kaksi holaria, kun Teemu Holappa teki sen väylällä 26 ja Joonas Häkkilä väylällä 24. Naisten sarjan voittajat Kajsa ja Heidi sekä miesten sarjan voittaja Teemu palkittiin Pikkaralan logokiekoilla. Yllätyspalkintona holareistaan saivat Teemu ja Joonas Powergripin lahjakortit. Kisan lopetustapahtuman arvonnassa Heidillä oli tuuria, kun onnetar suosi häntä ja hän sai arvonnassa Powergripin lahjakortin.

Iltapäivän alkaessa hämärtyä on mukava istuskella laavun logogrillin ääressä

Avattua talvirataa pääsee jo kiertämään myös ensi vuoden vuosikortilla. Nyt on siis hyvä aika ostaa sellainen. Pikkaralan vuosikortin 2019 voi hankkia Ratakadun R-kioskilta tai Powergripiltä. Osto onnistuu myös liikuntaseteleillä Powergripin Oulun myymälässä. Pikkaralan talviratojen kartan voi ladata puhelimeensa tai tietokoneelle Pikkaralan nettisivuilta.

This div height required for enabling the sticky sidebar