Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan talviliiga 2019 ja sen aloituskisa/-tapahtuma

Pikkarala talviliigan uusi kisavuosi käynnistyy joulukuun puolivälissä. Vuoden 2019 talviliiga kisataan Pikkaralan hiukan uudistetulla 27-väyläisellä talviradalla. Talviliigakisan ”isä” Jaakko Alatalo jatkaa talviliigan johtajana aikaisempien malliin. Talviliigan tavoitteena on tarjota harrastajille mahdollisuus nauttia talviliikunnasta mukavassa seurassa rennon kisaamisen merkeissä.

Ensimmäisen talviliigan voittajia Susanna, Teemu, Joona ja Riku

Pikkaralan talviliigan osakisat järjestetään yhden kierroksen kilpailuina lauantaisin   kolmen viikon välein (toisen osakisan jälkeen); ensimmäinen osakisa pidetään lauantaina joulukuun 15. päivänä alkaen klo 11.00. Kaksi ensimmäistä osakisaa alkaa klo 11.00, jotta ehditään kiertää rata valoisana aikana, kun taas neljä viimeistä osakisaa alkaa lauantaisin klo 12.00. Muut osakilpailut ovat 29.12.2018, 19.1.2019, 9.2.2019, 2.3.2019 ja 23.3.2019.

Tuttuja talviliigakisaajia

Liigaan kuuluu 6 osakilpailua ja kokonaistulokseen lasketaan mukaan 4 parhaan kisakierroksen kokonaistulos. Liigan sarjat ovat seuraavat: avoin sarja, naiset, amatöörit, MP40, FP40 ja MP50 ja juniorit (MJ15).  Talviliigan yksittäisissä kisoissa ei jaeta palkintoja, vaan kokonaiskilpailun voittajat sarjoittain saavat kiertopalkinnot vuodeksi palkintokaappiinsa.

Talviliigaan voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus talviliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Talviliiga.

Talviliigan ensimmäisen osakisan jälkeen kisaajille tarjotaan laavun grillin tulen loisteessa lämmintä mehua ja pipareita.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan talviliigaan 2019, sen avauskisaan ja -tapahtumaan! Pikkaralan vuosikortteja ja päivälippuja myydään kisan yhteydessä.

This div height required for enabling the sticky sidebar