Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan talviliigan ensimmäinen osakilpailu

Pikkaralan talviliigan ensimmäinen osakilpailu käytiin 17.12.2017. Kisassa kierrettiin kaikki Pikkaralan talviradan 27 väylää 52 kisaajan voimin viidessä sarjassa. Jo perinteiseen tapaan ns. aloitukisan jälkeen paisteltiin makkaraa laavulla ja vertailtiin tuloksia ennen palkintojen jakoa.

Hyvän kelin siivittämänä kisassa tehtiin radan uusi kisaennätys, kun MPM luokan Jouni Huhtamäki kiersi radan 62 heitolla, eli 20 alle radan ihanne tuloksen. Myös muita kovia kisatuloksia tehtiin. Kun jo näin alkukaudesta talviradan tulokset ovat tätä luokkaa on hyvinkin mahdollista, että rataennätys on keväällä 60 heittoa tai jopa viitosella alkava heittomäärä.

Luokkien voittajat:

Avoin, Jaakko Alatalo 69 (-13)

Naiset, Susanna Saar 88 (+6)

MPM, Jouni Huhtamäki 62 (-20)

MPG, Jukka Määttä 64 (-18)

Amatöörit, Seppo Hänninen 75 (-7)

Tälle kaudelle talvirata on pidennetty 27-väyläiseksi lisäämällä siihen ”väliysi”, joka on saanut erityisesti kiitosta heittäjien keskuudessa. Radan väylä 7 (n. 70m tiukka metsäpilliväylä) näyttää edelleen pitävät radan vaikemman väylän titteliä, mutta uuden väliysin väylät 9,3 (par 4) ja 9,4 olivat heti siinä perässä seuraavaksi vaikeimpina tässä kisassa. Väylää 9,3 ajateltiin radan rakentamisen aikana helpohkona par 4-väylänä, mutta tämä kisa ei ainakaan tue tätä ajatusta.

Kuva väylän 9,2 korilta väylän 9,3 tiille.

Pikkaralan talviliigassa käydään kuusi osakilpailua, joista neljän parhaan heittömäärät lasketaan mukaan lopputulokseen.

Kiitokset osallistujille ja tervetuloa seuraavaan kisaan 30.12.2017 alkaen 11.00.

This div height required for enabling the sticky sidebar