Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan talviliigan finaalikisa

HUOM! (15.3.2020 tehty tämä muutos):

Koronavirusepidemian takia talviliigan finaalikisa on siirretty tapahtuvaksi 18.4.2020. Jos epidemian tilanne ei muutu paremmaksi ennen suunniteltua finaalikisaa, se perutaan kokonaan. Mahdollisesta perumisesta ilmoitetaan  ennen suunnitellun finaalikisan ajankohtaa.

…………………………………………………………………………………….

Pikkarala Frisbeegolfin talviliigan finaalikisa, 6. osakilpailu järjestetään lauantaina 21.3.2020, jolloin lopullisesti selviää, ketkä saavat talviliigan kiertopalkinnot vuodeksi haltuunsa. Talviliigan kokonaistulokseen lasketaan mukaan neljän parhaan osakisan tulokset, joten se antaa niille kisaajille, jotka ovat osallistuneet jo vähintään neljään osakisaan, mahdollisuuden ottaa ehkä normaalia suurempia riskejä finaalikisassa.

Mervi Syväluoma ja Heidi Valkola ovat viiden osakisan jälkeen tasapisteissä naisten avoimessa luokassa; siten finaalikisassa selviää, kumpi on luokan voittaja. Susanna Saar vie FP40-luokan voiton kuten aikaisempinakin vuosina. Jemina Koskelan palkintokaapissa tulee olemaan myös seuraavan vuoden MJ15-luokan kiertopalkinto.

5. osakilpailun luokkavoittajat

Avoimen luokan kokonaiskilpailun tilanne on sellainen, että kisa voittajasta on edelleen tiukkaa, kun sarjan kolmen parhaan kisaajan kokonaistuloksen ero on vain seitsemän pistettä. Lasse Keräsellä on 98 pistettä, Mikael Hyvärillä 95 pistettä ja Henri Sirviöllä 91 pistettä. Myös Antti Turpeisella ja Antti-Väinö Tuokilalla on edelleen mahdollisuus voittaa avoin luokka.

Amatööriluokan kisan voittaja on jo selvillä, koska Kimmo Pajuluoma on vetänyt selkeän 14 pisteen etumatkan Toni Sipolaan ja muihin luokan kisaajiin ero on vielä suurempi. Noviisiluokan voitosta kamppailee vielä kolme kisaajaa, Ville Aspegren, Niko Röyttä ja Marko Tapio. Ville on seitsemän pistettä edellä Nikoa ja Markoa.

Arto, Tuomo ja Antero 5. osakisan 22. väylän korilla

MP40-luokassa on käynnissä todella tiukka kisa voittajasta, kun Teemu Holapan ja Jouni Huhtamäen kokonaispiste-ero on vain yksi piste. Teemu on saavuttanut osakisan parhaan tuloksen kaksi kertaa ja Jouni yhden kerran. Jukka Kälkäjä, Ari Korpela ja Arto Junno kisaavat MP50-luokan voitosta. Vaikka Jukalla on turvallisen tuntuinen 10 pisteen etumatka Ariin, vielä ei ole luokan voittaja lopullisesti selvillä.

Talviliigan viiteen osakilpailuun on osallistunut yhteensä 133 eri kilpailijaa ja jokaiseen osakisaan keskimäärin 75 kisaajaa. Lisäksi voidaan vielä huomioida se, että MP50-luokkaan on osallistunut 23 eri kilpailijaa.

Kimmo, Valtteri ja Eero olivat onnekkaita 5. osakisan tuotearvonnassa

Jokaisen luokan kolme parasta palkitaan Pikkaralan tuotepalkinnolla ja kaikkien finaalikisan palkintojenjakoon osallistuvien kisaajien kesken arvotaan 10 Pikkaralan tuotepalkintoa.

Pikkarala Frisbeegolfin väki toivoo, että kaikki finaalikisan osanottajat voisivat osallistua talviliigan palkintojenjakotilaisuuteen.

Tervetuloa talviliigan finaaliin!

Finaalikisaan ilmoittautuminen: täältä

This div height required for enabling the sticky sidebar