Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan talviliigan loppuhuipennus lähestyy

Pikkaralan talviliigan 5. ja viimeistä edellinen osakilpailu järjestetään ensi lauantaina, joten talviliigan loppuhuipennus on lähestymässä. Talviliigan tavoitteena on tarjota harrastajille mahdollisuus nauttia talviliikunnasta mukavassa seurassa rennon kisaamisen merkeissä. Liigaan kuuluu 6 osakilpailua ja kokonaistulokseen lasketaan mukaan 4 parhaan kisakierroksen kokonaistulos. Liigan sarjat ovat seuraavat: avoin sarja, naiset, amatöörit, MP40, FP40 ja MP50 ja juniorit (MJ15).

Monissa talviliigan sarjoissa on aika kutkuttava tilanne, kun kisaajien kokonaistulokset ovat neljän osakisan jälkeen varsin tasaiset. Avoimen sarjan kärjessä on Mikael Hyväri tuloksella 278, Henri Sirniön tulos on 279 ja Ville Kilpijärven tulos 280 sekä Riku Oivo on saanut tuloksen 281. Riku Annola on heittänyt talviliigan parhaan kierrostuloksen 62, 20 alle radan par-tuloksen.

Talviliigan 3. osakisan voittajat

Amatöörit-sarjassa kolmen kärkinimen Jari-Matti Järviahon, Marko Klasilan ja Sami Säkkisen kokonaistulokset ovat 309, 310 ja 313, joten tässäkin sarjassa kokonaiskisan voittaja on vielä ratkaisematta. Talviliigan parhaan kokonaistuloksen on heittänyt MP40-sarjan Teemu Holappa, jonka kokonaistulos on 264. Teemun tulokset neljässä osakisassa ovat varsin tasaiset: -16, -13, -18 ja -17 alle kierroksen par-tuloksen. Talviliigan kisan tilanne löytyy metrixistä.

Kannattaa osallistua viidenteen ja kuudenteen kisaan ja tulla nauttimaan hienosta talviliikunnasta Pikkaralan talviradalla. Joissain sarjoissa nyt kolme tai kaksi kierrosta kisanneiden on vielä mahdollista nostaa monta sijoitusta tai nousta jopa ihan kärkeen.

This div height required for enabling the sticky sidebar