Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan talviradan kierrosmääriä

Pikkarala Frisbeegolfin talviradan käytöstä saadaan kierrosten lukumäärien tietoja monesta eri lähteestä. Metrix-järjestelmän ja UDisc-sovelluksen tiedoista ilmenee radoittain ko. järjestelmien käyttäjien kierrosmäärät tietyllä ajanjaksolla. Pikkarala Frisbeegolfin talviradalla on kierroslaskuri, josta saadaan kierrosmäärät tarkasti vaikkapa tunnin tarkkuudella. Tässä uutisessa kerrotaan talven 2023 Pikkaralan talviradan kierroslukumääristä em. tietolähteistä.

Kuva 1: Pikkaralan talviradan metrixiin kirjatut kierrosmäärät talvikuukausina

Kuvassa 1 näytetään graafisena esityksenä talvikuukausittain metrixiin kirjatut kilpailu- ja harjoittelukierrosmäärät sekä harrastajien/kilpailijoiden kierrosmäärät: esimerkiksi helmikuussa on rataa käyttänyt 150 eri harrastajaa/kilpailijaa, jotka ovat siis kirjanneet kierrostuloksensa metrixiin. Helmikuussa on ollut metrix-tietojen mukaan 134 kilpailukierrosta ja 106 harjoittelukierrosta.

Kuva 2: Suomen talviratojen kierrosmäärät (metrixissä)

Kuvassa 2 esitetään Suomen eniten käytetyt talviradat 90 viimeisimmän vuorokauden aikana perustuen metrix-kirjauksiin. Sen mukaan Pikkaralan talvirata on ollut kierrosmäärien mukaan kolmanneksi eniten käytetty rata.

Kuva 3: UDisc-sovellukseen kirjatut talviradan kierrokset

UDisc-sovelluksen käyttäjät voivat tarkastella radoittain, kun paljon niillä on kuukausittain tehty UDisc:iin kirjattuja kierroksia. Oheisesta kuvasta ilmenee, että Pikkaralan talviradalla on esim. helmikuussa tehty 380 kierrosta, jotka on kirjattu UDisc-sovellusta käyttäen.

Kuva 4: Pikkaralan talviradan kierroslaskuritietoja

Kuvassa 4 näkyy Pikkaralan talviradan kierroslaskurin mittaamia kierrosmäärätietoja. Talviradan käyttö on ollut runsainta maaliskuun aikana ja on ennakoitavissa aikaisempien vuosien kokemusten perusteella, että huhtikuu tulee olemaan talviradan eniten käytetty kuukausi.

This div height required for enabling the sticky sidebar