Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan talvirata käyttöön 19.11.2016

Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueelle on suunniteltu talvirata, joka otetaan käyttöön lauantaina 19.11.2016. Talviradan suunnittelijat, Jaakko Alatalo ja Heikki Riekki, ovat toteuttaneet radan, jossa ei ole yhtään samaa väylää kuin viime talvena. Pikkarala Frisbeegolf toivoo, että rataan tykästytään niin että sitä tullaan kiertämään ahkerasti talven aikana. Talviradan käyttöönoton myötä kesäradat eivät ole enää käytössä 19.11.2016 alkaen, koska kesäradoilta on siirretty koreja talviradalle.

Pikkarala Frisbeegolfin talviratakartan voit ladata täältä: Pdf-ratakartta ja jpg-ratakartta.

Talvirata 2017
Talvirata 2017

Pikkarala Frisbeegolf haluaa juhlistaa talviratakauden avausta tarjoamalla harrastajille ilmaisen radan lauantaina 19.11.2016 sekä grillimakkaroita ja mehua klo 11.00 – 15.00 välisenä aikana; silloin laavun grillillä on mahdollista grillata myös omia makkaroita tai muutakin grilliin sopivaa. Pikkarala Frisbeegolf toivottaa kaikki frisbeegolfaajat lämpimästi tervetulleiksi ja tutustumaan uudistettuun talvirataan.

Talviradalla on 18 väylää, väylien par-luku on 3 ja radan kokonaispituus 1239 metriä, n. 30 metriä pitempi kuin viime talven rata. Radalla on useita potentiaalia holariväyliä: etukäteen arvioiden väylät #3, #11 ja #17 ovat todennäköisimmät väylät, joiden koripaikoilla tullaan näkemään iloisista holarinheittäjistä otettuja kuvia talven aikana.

Talvirata antaa hyvät mahdollisuudet kehittää frisbeegolfaajan heittojen suunta- ja pituustarkkuuksia. Heikki arvioi, että kaikki väylät ovat potentiaalisia ”pirkkoväyliä” ja paras harrastaja voisi saavuttaa tuloksen -15 alle par-tuloksen viime talven malliin.

This div height required for enabling the sticky sidebar