Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralan uusittu talvirata käyttöön 24.11.2018

Pikkarala Frisbeegolfin talvirataa on jälleen hiukan uudistettu ottaen huomioon radan käyttäjien toiveita. Kaikissa ratavaihtoehdoissa kierros alkaa Pikkaralan rata-alueen parkkipaikan läheltä ja päättyy parkkipaikan lähistölle. Väylämuutokset kuitenkin ovat varsin pieniä verrattuna viime vuoden talvirataan: suurin muutos viimevuotiseen rataan on se, että uudistetulla radalla voidaan helposti valita kierroksen pituudeksi 9, 18 tai 27 väylää. Seuraavat vaihtoehdot ovat olemassa:

  • 27 väylän talvirata: väylät 1, 2, 3 … 27
  • 18 väylän talvirata (väylät 1-18): 15 väylää on samoja kuin viime talven 27-väylän talviradassa. Kahta väylää on hieman muutettu viime talven 27-väylän rataan verrattuna ja yksi väylä on aivan uusi.
  • 9 väylän talvirata (”Extraysi”) (väylät 19 – 27): kaksi väylää on samoja kuin viime talven 27 väylän talviradassa. Kolme väylää on ihan uusia ja neljää väylää on hieman muutettu viime talvesta.

Jaakko Alatalo ja Heikki Riekki ovat ideoineet ja suunnitelleet aikaisempien vuosien malliin vuoden 2019 talviradan.

Talvirata 208 – 2019

Talviradan käyttöönoton myötä kesäradat eivät ole enää käytössä, koska kesäradoilta on siirretty koreja talviradalle. Pikkarala Frisbeegolfin talviratakartan voit ladata täältä: Talviratakartta.

18-väylän talviradan väylien par-luku on kolme lukuun ottamatta väylää 8 (viime talvena se oli väylä 9.3), radan pituus on 1366 metriä ja radan par-luku 55. Extraysiradan väylien par-luku on kolme ja radan pituus on 586 metriä. 27 väylän talviradan pituus on 1952 metriä ja par-luku 82.

Pikkarala Frisbeegolf juhlistaa talviratakauden avausta tarjoamalla harrastajille ilmaisen radan lauantaina 24.11.2018 sekä grillimakkaroita ja pillimehua klo 13.00 – 15.00 välisenä aikana; laavun grillillä on mahdollista grillata myös omia makkaroita tai muutakin grilliin sopivaa.

Talviradan avaamisen yhteydessä järjestetään myös avauspäivän kisa, joka tulee aloittaa klo 10.00 – 12.00 välisenä. Kisa pidetään flex start -kisana (tulokset metrixiin), jonka periaatteena on, että kisaan osallistuvan tulos huomioidaan, kun vähintään kaksi henkilöä on samassa peliryhmässä. Kisan paras nainen ja mies palkitaan Pikkaralan logokiekolla. Lisäksi kaikki laavulla olevat harrastajat, jotka ovat arvonnassa paikalla klo 15.00, osallistuvat Powergripin lahjakortin arvontaan.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa kaikki frisbeegolfaajat lämpimästi tervetulleiksi talviradan avajaisiin ja tutustumaan uudistettuun talvirataan. Harrastajat voivat ostaa vuoden 2019 vuosikortteja talviratakauden avauksessa Pikkaralassa.

This div height required for enabling the sticky sidebar