Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pikkaralassa tapahtuu

Pikkarala Frisbeegolfin radoilla on ensi viikon aikana monenlaista tapahtumaa. Ensi sunnuntaina 5.6.2016 Oulun frisbeeseura järjestää Pikkarala Frisbeegolfin ratojen viralliset avajaiskilpailut (https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/416). Aikaisin sunnuntaiaamuna käynnistyy kisan ensimmäinen kierros, joka aloitetaan ratojen avausheitolla. Sen tulee suorittamaan oululainen frisbeegolfin ”grand old man”, lajin ikoni ja Pikkaralan ratojen ratamestari, Riku Kaajakari. Sunnuntaina iltapäivällä seuraa sitten kisan toinen kierros; voidaan ennustaa, että kisassa tullaan rikkomaan Pro-radan rataennätys, ehkäpä jopa molemmilla kierroksilla. Rata on varattu sunnuntaina yksinomaan kisaajien käyttöön.

Väylän #6 tiillä
Väylän #6 tiillä

Ensi viikon keskiviikkona illalla (8.6.2016) on sitten vuorossa Suomen ja Oulun Latujen jäsenille frisbeegolfkurssi (https://pikkaralafrisbeegolf.fi/event/oulun-latu-frisbeegolfkurssi/). Kurssin järjestämisestä vastaa Suomen frisbeegolfkouluttajat (http://frisbeegolfkouluttajat.fi/), joka on Suomen frisbeegolfliiton alainen järjestö. Suomen Latuhan valitsi viime vuonna Suomen frisbeegolfliiton vuoden liikuttajaksi: ehkäpä sen innoittamana Suomen Latu järjestää tänä vuonna ympäri maata vastaavia frisbeegolfkursseja kuin mitä Pikkaralan radalla järjestetään.

Ensi viikon torstaina klo 16 alkaen (9.6.2016) on sitten vuorossa Terwa Frisbee Business tapahtuma (https://pikkaralafrisbeegolf.fi/event/terwa-frisbeegolf-business-tapahtuma/), jonka järjestelyistä vastaa Oulun Nuorkauppakamari. Tapahtuman aikana radat on varattu yksinomaan tapahtuman osallistujien käyttöön. Tapahtuman aikana siihen osallistuville järjestetään kilpailu ja lajin äskettäin aloittaneille annetaan myös lajin opastusta.

Jos haluat tietää Pikkarala Frisbeegolfin ratojen tulevista tapahtumista, voit seurata niitä tältä nettisivulta: https://pikkaralafrisbeegolf.fi/events/.

This div height required for enabling the sticky sidebar