Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pörhön Autoliike Oy väyläkumppaniksi

Pörhön Autoliike Oy (Pörhö) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2016 – 2018. Pörhö tukee yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa.

porho_vuodesta1956_logo

Pikkarala Frisbeegolf käynnistää hyvin iloisena ja innostuneena yhteistyön Pörhön kanssa, joka saa uuden sopimuksen myötä nimikkoväylän (väylä #15), Pörhö-väylän. Pörhö-väylän väyläopasteeseen ja koriin sijoitetaan Pörhön mainokset/logot. Lisäksi Pörhön mainos/logo sijaitsee näkyvästi Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuston kotisivulla.

Pörhön Autoliike on lähes 60-vuotias pohjoissuomalainen autoliike ja yksi Suomen vanhimmista alan toimijoista. Valtaosa frisbeegolfin harrastajista tuntee erittäin hyvin Pörhön Autoliikkeen ja moni käyttää sen myymiä autoja ja palveluja päivittäin sekä työssään että frisbeegolfharrastuksessaan. Harrastajat pääsevät siten nauttimaan Pikkarala Frisbeegolfin ratoja käyttäessään sekä frisbeegolfista että Pörhön tarjoamista miellyttävistä autonajohetkistä.

This div height required for enabling the sticky sidebar