Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pörhön Autoliike Oy:n ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Pörhön Autoliike Oy (Pörhö) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Pörhö tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Pörhöä yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Pörhön Autoliike on yli 60-vuotias pohjoisuomalainen autoliike ja yksi Suomen vanhimmista alan toimijoista. Pörhön liikkeet sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Lapissa, Kainuussa, Koillismaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla sekä Ylä-Savossa. Vuoden aikana noin 10 000 autoa löytää omistajansa Pörhön kautta.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka jatkaa hyvin tyytyväisenä vuonna 2015 käynnistynyttä yhteistyötä Pörhön kanssa, Pro- ja Ama-ratojen väylä #15 on jatkossakin Pörhön nimikkoväylä, Pörhö-väylä ja sen väyläopasteissa ja korissa ovat Pörhön mainokset/logot. Lisäksi Pörhön mainos/logo sijaitsee näkyvästi Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen sivupalkeissa.

Valtaosa frisbeegolfin harrastajista tuntee erittäin hyvin Pörhön Autoliikkeen ja moni käyttää sen myymiä autoja ja palveluja päivittäin sekä työssään että frisbeegolfin harrastuksessaan. Harrastajat pääsevät siten nauttimaan Pikkarala Frisbeegolfin ratoja käyttäessään sekä frisbeegolfista että Pörhön tarjoamista miellyttävistä autonajohetkistä Pikkaralaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar