Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Powergrip alkaa myydä Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortteja

Melko hyvä frisbeekauppa Powergrip ja Pikkarala Frisbeegolf ovat sopineet, että Powergrip alkaa myydä ja toimittaa harrastajille Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortteja. Frisbeegolfin harrastaja voi kätevästi samalla hankkia vuosikortin, kun hän on ostamassa Powergripin myymiä tuotteita: tätähän ovat monet frisbeegolfaajat toivoneet.

Kuva: Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortti 2017    

Pikkaralan vuosikortteja voi edelleen ostaa ja/tai hakea myös Ratakadun R-kioskilta. Maksutavat ja menettelyt Powergripillä ovat samanlaisia kuin ne ovat R-kioskilla. Harrastajat voivat ostaa käteisellä tai maksukortilla vuosikortin. Jos vuosikortin hankkija on seuran jäsen ja seura on sopinut Pikkarala Frisbeegolfin kanssa, että vuosikortit maksetaan seuran kautta, niin harrastaja saa vuosikortin Powergripilta näyttämällä (sähköistä tai paperista) kuittia. Kortin hankkija saa seuran kautta ostamalla 5 €:n alennuksen vuosikorttiin. Pikkarala Frisbeegolfin verkkosivuilla asia on myös kuvattu.

Pikkarala Frisbeegolf laajentaa sopimuksella hyvää yhteistyötä Powergripin kanssa ja on tyytyväinen yhteistyön laajentumisesta.

This div height required for enabling the sticky sidebar