Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Powergripin ja Pikkarala Frisbeegolfin uusi yhteistyösopimus

Powergrip ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Powergrip tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolf haluaa lämpimästi kiittää Powergripiä tämän vuoden lopussa päättyvästä yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Powergrip, melko hyvä frisbeekauppa on kaikille frisbeegolfin harrastajille ja kisaajille tuttu liike, josta hankitaan frisbeegolfin harrastamisen välineitä. Powergrip on ansiokkaasti edistänyt frisbeegolfin harrastuksen leviämistä Oulun seudulla, Suomessa ja myös ulkomailla.

Pro- ja Ama-ratojen käyttäjät ovat huomanneet Powergripin nimikkoväylällä, väylällä #18 tutut Powergripin logot väylän opasteissa ja korissa. Powergrip on toimittanut Pikkaralan radoille mm. korit ja tiipaikkamatot.

Powergrip myy Pikkaralan vuosikortteja ja päivälippuja Oulun myymälässään. Niitä voidaan siellä ostaa käteisellä rahalla, pankki/luottokortilla tai liikuntaseteleillä.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan alusta jatkuneeseen yhteistyöhön Powergripin kanssa ja solmitusta jatkoyhteistyösopimuksesta.

This div height required for enabling the sticky sidebar