Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pro-, Ama- ja Tek-ratojen ratavideot

Ensi kesän aikana tehdään ratavideokuvaukset Pikkarala Frisbeegolfin Pro-, Ama- ja Tek-radoista. Pikkarala Frisbeegolf ja SkyBlue Disc Golf ovat sopineet, että SkyBlue Disc Golf hoitaa niiden tekemisen. Pikkaralan radat ovat SkyBlue Disc Golfille tutut jo entuudestaan, kun se teki heti vuonna 2016 ratavideon Pikkaralan Pro-radasta. Viime vuosien aikana SkyBlue Disc Golf on tehnyt useita kisavideoita Pikkaralan radoilla; esimerkkejä niistä ovat viime vuoden Sekaparigolfin SM 2019-kisat ja edellisen vuoden Prodigy Disc Pro Tour 2018 Oulun osakilpailu.

Skyblue Disc Golf on pieni oululainen videokuvaustiimi, jonka tavoitteena on tarjota lajin harrastajille laadukkaita ja lumoavia frisbeegolfin harrastus- ja kisavideoita, jotka ovat sytyttäviä ja innostavia. Harrastajat odottavat innokkaasti yhä uusia videoita Skyblue Disc Golfin tiimiltä. Lisäksi tiimin tavoitteena on tehdä kiinnostavia videoita kisaajista ja hienoista radoista. Skybluen avainhenkilöitä ovat ”Mr. Skyblue Disc Golf” Mika Ylisaukko-oja ja Kimmo Mäenpää. Harrastajat ja kisaajat ovat nähneet Mikan ja Kimmon videokuvaushommissa monissa tapahtumissa ja kisoissa. Mikko Kaikkonen on Mikan ohella usein kisavideoita selostamassa ja kommentoimassa käytyjä kisoja.

Ratavideoissa tulee näkymään Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajien Jenni Eskelisen, Kristian Kuoksan ja Jukka Tynin heittoja Pikkaralan ratojen väylillä. Ehkäpä kisaajat ja harrastajat saavat tiimipelaajien heitoista uusia ideoita siitä, minkälaisia heittoja eri väylillä voisi tehdä. Harrastajat, jotka eivät tunne ennestään Pikkaralan ratoja, pääsevät ratavideoista näkemään, minkälaisia väyliä Pikkaralan radoilla on.

Kristian tulee esiintymään ratavideoissa

Pikkarala Frisbeegolf ja SkyBlue Disc Golf tulevan julkistamaan Pikkaralan ratavideoita sitä mukaa kuin niitä saadaan tehdyiksi.

This div height required for enabling the sticky sidebar