Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pro-radan esittelyvideo valmistunut

Skyblue Disc Golfin videoprojekti Pikkarala Frisbeegolfin radoista on edennyt seuraavaan vaiheeseen Pro-radan esittelyvideon valmistuttua. Skyblue Disc Golf on käyttänyt lennokkitekniikkaa myös Pro-radan väyläesittelyissä, joten niistä pitäisi saada hyvää käsitystä radan väylien heittomahdollisuuksista.

Skyblue Disc Golf on oululainen videokuvaustiimi, jonka tavoitteena on tarjota lajin harrastajille laadukkaita ja lumoavia frisbeegolfin harrastus- ja kisavideoita, jotka ovat sytyttäviä ja innostavia. Skybluen avainhenkilöitä ovat Mika Ylisaukko-oja ja Kimmo Mäenpää. Tiimin tavoitteena on tehdä kiinnostavia videoita kisaajista ja hienoista radoista. Mika ja Kimmo ovat tälläkin kertaa onnistuneet hienosti ratavideon tekemisessä.

Klikkaamalla kuvaa video aukeaa

Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajat Jukka Tyni ja Kristian Kuoksa esiintyvät Pro-radan ratavideossa ja he myös kertovat väyläheittovaihtoehdoista sekä kommentoivat videolla nähtyjä heittojaan. Jukka ja Kristian herkuttelevat birdeillä Pro-radan useilla väylillä: kisaajien ja harrastajien on mahdollista saada vinkkejä omaan heittämiseensä radan esittelyvideosta.

Jatkossa julkaistaan vielä Tek-radan esittelyvideo. Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen rakennetta viritetään siten, että jatkossa ratoihin liittyvät asiat, kuten ratakartat, väyläkuvaukset ja ratojen esittelyvideot löytyisivät netistä mahdollisimman helposti.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Mikaa, Kimmoa, Jukkaa ja Kristiania Pro-radan ratavideon korkeatasoisesta kuvaamisesta ja kommentoinnista sekä toivoo, että harrastajat ja kisaajat nauttivat mainiosta esittelyvideosta.

This div height required for enabling the sticky sidebar