Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pro tourin Oulun kilpailu tällä viikolla Pikkaralan radoilla

Tällä viikolla kilpailevat Suomen parhaat frisbeegolfaajat Pikkaralan radalla, kun BSC Disc Golf team järjestää 10.6. – 12.6.2022 Pikkaralassa Prodigy Disc Pro tourin Oulun kilpailun. Viime viikonlopun Pikkarala Modified -kilpailu osoitti, että kilpailun johtaja Jouni Knuutinen on suunnitellut mielenkiintoisen kisaradan, josta kisan osanottajat pitivät.

Kuva: Prodigy Disc Pro tourin Oulun kilpailun rata

Miesten avoimessa luokassa kisaavat mm. seuraavat kilpailijat: Lauri Lehtinen, Niklas Anttila, Väinö Mäkelä, Daniel Davidsson, Seppo Paju, Kristian Kuoksa, Jesse Nieminen ja Oskari Vikström. Pro tourin kokonaiskilpailussa on kisattu kaksi kisaa, joiden jälkeen Pro touria johtaa Seppo Paju ja Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaaja Kristian on toisena. Jesse Nieminen on kokonaiskisassa kolmantena. Kristian heitti Heinolan kilpailussa hienot toisen ja kolmannen kierrokset ja siten on hyvin kokonaiskisan kärkikahinoissa mukana. Viikonlopun kilpailussa Kristian pääsee heittämään kotiradallaan.

Kuva/SFL: Helsingin kilpailun kärkikortin kisaajia

Skyblue Disc Golf on tehnyt mainion ratavideon Pro tourin kisan radasta. Videolla esiintyy kaksi Pikkaralan tiimipelaajaa: Kristian ja Leevi Mylly. Ratavideossa Jouni ja Skyblue Disc Golfin Mika Ylisaukko-oja ennakoivat, että Pro tourin radan paras kisakierros voisi olla luokkaa 10 alle radan par-tuloksen. Myös sääolosuhteet vaikuttavat siihen, kuinka hyviä tuloksia voidaan saavuttaa.

Naisten avoimen luokan kokonaiskilpailun ykkösenä kahden kilpailun jälkeen on Heidi Laine ja seuraavilla sijoilla ovat Jenni Karppinen ja Olivia Kindstedt. Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaaja Jenni Engström on osallistunut vain yhteen Pro tourin kilpailuun. Jenni otti äskettäin naisten avoimien luokkien voitot Naamivaara open ja Pikkarala Modified -kilpailuissa.

Kuva: Prodigy Pro tourin kilpailuissa on kisan väylällä #9 käytössä Teemu Holapan rakentama porttimando

Paikallaiset kilpailijat ja harrastajat pääsevät näkemään tällä viikolla Suomen huippujen ja paikallisten kilpailijoiden heittoja kilpailuradoilla Pikkaralassa. Tervetuloa katsomaan kilpailua!

This div height required for enabling the sticky sidebar