Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

PTT-kisa 18.4.2017 klo 17.30

Kun Pikkaralan kesäratakausi alkaa lähestyä, niin Pikkarala Frisbeegolf järjestää vielä yhden hauskan kisan talviradallaan, nimittäin Pikkaralan Talvirata Toisinpäin, PTT-kisan. Kisa järjestetään tiistai-iltana 18.4.2017 klo 17.30, joten kaikkien harrastajien pitäisi olla mahdollista siihen osallistua.

PTT-kisan periaate on sellainen, että normaalin talviradan väylät kierretään toisinpäin: väylän #18 korilta heitetään väylän #17 koriin, väylän #17 korilta väylän #16 koriin, väylän #16 korilta väylän #15 koriin, ….väylän #1 korilta väylän #18 koriin. Tällaista samaa periaatetta on käytetty mm. Oulun seudulla tunnetussa TTT-kisassa, Toppila Tapanina Toisinpäin. Jokainen kisaaja pääsee vain yhden kerran kuvatulla tavalla heittämään ja siis vain tässä kisassa; harjoituskierrokset eivät ole mahdollisia.

Kuva: PTT-kisan aikaan lunta on selvästi vähemmän kuin talviliigan kisassa

Kisan jälkeen tietenkin käsitellään kisaa ja sen heittoja Pikkaralan laavulla ja grillillä Pikkarala Frisbeegolfin tarjoamien makkaroiden höystäminä. Samalla voidaan myös jutella vaikkapa päättyneestä Pikkaralan talviliigasta ja suunnitella ensi kesän hienoja heittoja Pikkaralan Pro- ja Ama-radoille. Heikki Riekki lahjoittaa lisäksi kiekon arvottavaksi kisan osanottajien kesken makkaransyönnin lomassa.

Kisaan voivat osallistua kaikki harrastajat, jotka ovat hankkineet Pikkaralan vuoden 2017 vuosikortin tai päivälipun. Ennen kisaa osallistuja voi ostaa vuosikortin tai päivälipun rata-alueella. Kisan ajaksi radan käyttäjiä pyydetään välttämään talviradan normaaliin kiertosuuntaan pelaaminen turvallisuussyistä. Jos harrastaja on paikan päällä ko. aikaan, hän voi tietenkin osallistua mukavaan hauskanpitoon PTT-kisassa.

PTT-kisaan ilmoittaudutaan tästä.

This div height required for enabling the sticky sidebar