Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

PureWarm Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyökumppaniksi

PureWarm Oy ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2022 – 2023. PureWarm tukee yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa.

PureWarm Oy on yritys, joka toimittaa koteihin miellyttävää valoa & lämpöä ja raitista sisäilmaa. LED-lamput ja valaisimet antavat asukkaille mahdollisuuden säästää huomattavasti kodin, eläinsuojan, autotallin ja muiden tilojen valaistuskustannuksissa. Energiatehokkailla säteilylämmitysratkaisuilla saadaan vähennetyksi rakennusten energian käyttöä. Yritys vuokraa myös otsonaattoreita Oulun alueella. Otsonoinnilla pääsee eroon erilaisista hajuhaitoista esim. asunnoissa. PureWarmin myymiä tuotteita voidaan ostaa mm. PureWarmin verkkokaupasta.

PureWarm Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja on Anssi Kotanen, joka on monille frisbeegolfaajille tuttu lajin harrastaja. Anssi on aloittanut frisbeegolfin harrastamisen viime vuonna, mutta hän on tullut hyvin aktiivisesti mukaan lajin harrastus-, kilpailu- ja talkootoimintaan, On hienoa, että paikallisen lajiyhteisön pariin tulee aktiivisia toimijoita, jotka haluavat toimia lajin hyväksi.

Harjoittelukori Pro-/Ama-ratojen alussa

Pikkarala Frisbeegolf on hyvin tyytyväinen solmitusta yhteistyöstä PureWarm:n kanssa. Pikkarala Frisbeegolfin Pro- /Ama-ratojen ensimmäisen tiipaikan lähellä sijaitsevan harjoituskoripaikan ja Tek-radan harjoituskoripaikan koreissa sekä nettisivujen Kumppanit-sivulla ovat PureWarm:n mainokset/logot.

This div height required for enabling the sticky sidebar