Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Pysäköinti Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella

Autojen pysäköinnissä Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueella on ilmennyt ongelmia ja mahdollisia riskejä, joita pyritään välttämään tämän uutisen ohjeilla. Myös Pikkaralassa asukkaat ovat ilmaisseet huolensa asiasta ja toivovat, että vaaratilanteet vältetään jo etukäteen. Pikkaralan ratojen parkkipaikka rakennetaan ensi vuonna; tällä hetkellä rata-alueelle on mahdollista pysäköidä n. 10 autoa.

Riskialtista pysäköintiä Haukka-ahontiellä
Riskialtista pysäköintiä Haukka-ahontiellä

Ratojen sisäänkäynti tapahtuu Haukka-ahontieltä. Pyydämme, että et pysäköisi autoasi Haukka-ahontien varteen, koska sinne pysäköinti voi aiheuttaa vaaratilanteita: Oulusta tultaessa juuri ennen ratojen sisäänkäyntiä on mäki, joka estää tehokkaasti näkyvyyttä ja lisäksi sillä tienosalla on nopeusrajoitus 80 km/t.  Siten jos pysäköit Haukka-ahontien varteen ja molempiin suuntiin kulkee auto, se voi aiheuttaa uhkaavan vaaratilanteen. Erityisen suuri vaaratilanne syntyy, jos autoja on pysäköity Haukka-ahontien molemmille puolille.

Jos tulet kaverisi kanssa, ota hänet kyytiin tai tule hänen kyydillään.  Voit turvallisesti pysäköidä autosi seuraavasti: kun tulet Oulusta ja ylität junaradan, käänny oikealle Sähköasemantielle ja aja sitä noin 400 metriä, niin huomaat, että oikealla puolella junaradan varressa on VR:n lastauspaikka, jossa on tilaa pysäköidä autoja.  

Toinen vaihtoehto auton pysäköintiin on seuraava: kun ajat Sähköasemantietä n. 200 metriä, käänny vasemmalle tielle, joka on frisbeegolfradan väylien 9 ja 10 välissä. Voit pysäköidä autosi turvallisesti tien varteen väylän 9 tiin alkupäässä. Pysäköityäsi autosi voit varovasti kävellä frisbeegolfrata-alueen läpi 1. tiin läheisyyteen ottaen huomioon alueella olevat frisbeegolfaajat.

Toivomme ymmärrystä tälle yhteiselle asialle, että vältämme yhdessä jo ennakkoon mahdolliset riskitilanteet. Ensi kesänä pysäköintitilaa rata-alueella tulee olemaan useille kymmenille autoille.

This div height required for enabling the sticky sidebar