Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

R-kioskin ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Ratakadun ja OYS:n Avohoitotalon R-kioskit ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. R-kioskit tukevat siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää R-kioskeja aikaisemmasta yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Kuten Pikkaralan ratojen frisbeegolfaajat tietävät, että Pro- ja Ama-ratojen väylän #17 väyläopasteissa ja korissa ovat R-kioskin mainokset ja logot. Pikkaralan ratojen ”katsomoväylä”, väylä #17 on jatkossakin Ärrä-väylä ja Pikkaralan nettisivujen vasemmassa sivupalkissa ja Kumppanit-sivulla ovat näkyvästi esillä R-kioskin logot.

Ratakadun R-kioski on Oulun seudun frisbeegolfin harrastajille varsin tuttu paikka; siellä myydään R-kioskin normaalien tuotteiden lisäksi Pikkaralan vuosikortteja ja päivälippuja sekä voi jutella Pikkaralan ratojen uusimmista kuulumisista. Monet frisbeegolfaajat tuntevat hyvin Ärrän Tuija ja Janne Jaakon, jotka ”keksivät” muutamia vuosia sitten, että Pikkaralaan voisi rakentaa yksinomaan frisbeegolfille pyhitetyn rata-alueen. Siitä lähtien Tuija ja Janne ovat ahkeroineet vapaa-ajallaan Pikkaralan ratojen rakentamis- ja ylläpitohommissa.

Kimmo heittää Ärrä-väylällä, kuva: Epic DG Films

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen vuonna 2015 käynnistyneen yhteistyön jatkumisesta R-kioskien kanssa.

This div height required for enabling the sticky sidebar