Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Radan rakentaminen etenee ripeästi

Pikkarala Frisbeegolfin radan rakentaminen on edennyt ripeästi: sen jälkeen kun kesäkuun lopussa maisematyölupa myönnettiin, puiden ja pensaiden kaataminen väyliltä käynnistyi. Heinäkuussa lähes kaikkien väylien puut ja pensaat kaadettiin ja katkottiin sekä kasattiin väylien sivuun: siis väylät alkavat olla vapaat ylimääräisistä puista. Tavoittena on, että vielä tämän vuoden aikana voitaisiin järjestää radalla radan avajaiskilpailut. 

WP_20150708_008

Heinäkuun aikana tehtiin talkootöitä urakalla: niihin on osallistunut enemmän kuin 30 henkilöä ja kokonaistyöpanos oli noin 450 tuntia; ratamestarimme Riku on ansiokkaasti johtanut väylätalkoiden tekemistä ja ollut paikan päällä kaikkina talkoopäivinä. Useat talkoolaiset ovat myös osallistuneet väylien arviointeihin ja katselmointeihin ja antaneet hyviä kommentteja väylien muodoista ja poistettavista puista. Osuuskunnan hallitus haluaa lämpimästi kiittää kaikkia innokkaita ja ahkeria talkoolaisia työpanoksesta yhteisen ratahankkeen edistämistämiseksi.

WP_20150624_14_24_48_Pro

Seuraavaksi puut ja pensaat siirretään pois väylien sivustoilta ja kaadetaan vielä muutamia puita väyliltä, että niistä tulisi hyvin pelattavia. Sen jälkeen kun puut on saatu poistetuiksi väylien varrelta, voidaan aloittaa tiipaikkojen rakentaminen. Kunhan tiipaikat on saatu tehdyiksi, rakennetaan koripaikat ja asennetaan korit paikoilleen. Tulemme ilmoittamaan noin viikkoa aikaisemmin järjestettävistä tiipaikka- ja koripaikkatalkoista ja toivomme ja odotamme harrastajien aktiivista osallistumista niihin.

WP_20150721_010

Pro-radan väylien yhteispituudeksi näyttäisi tulevan n. 2800..2900 metriä, kun taas amatööriradan kokonaispituus on noin 2000 metrin suuruusluokkaa. Harrastajan on sitten mahdollista valita itselleen sopiva rata oman taitotasonsa ja päivittäisen kuntonsa mukaisesti.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar