Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Ratatalkoolaisten testilippujen jakelu

Viime vuonna Pikkaralan frisbeegolfradan rakentamisessa ahkeroineet talkoolaiset saavat ilmaisia päivälippuja radan ja sen väylien testaamiseen tämän vuoden aikana. Testilippujen jakelu alkaa ja talkoolaiset voivat hakea lippunsa Powergripistä 9.1.2016 alkaen.

 

PIKKARALA FRISBEEGOLF ranneke nettisivulle

Kuva: Päivälippu

Pikkarala Frisbeegolf on kirjannut talkoolistaan talkoihin osallistuneet henkilöt ja heidän talkoopäivänsä. Yhteen talkoopäivään osallistuminen antaa kaksi lippua, joilla saa käydä testaamassa Pikkarala Frisbeegolfin ratoja ilmaiseksi vuoden 2016 aikana. Powergripissa on talkoolaisten lista sisältäen nimet ja testilippujen määrät: kuittaamalla nimensä listaan testipelaaja saa testilippunsa.

 

11. vaylan tiipaikan harjaus

Kuva: Ahkeria talkoolaisia

Pikkarala Frisbeegolf toivoo ratojen testipelaajien antavan palautetta ja ehdotuksia ratojen ja väylien kehittämiseksi. Palaute voidaan antaa esimerkiksi nettisivujen palautelomakkeen avulla: http://www.pikkaralanfrisbeepuisto.fi/palautesivu/.

Pikkarala Frisbeegolf haluaa lämpimästi kiittää kaikki talkoolaisia hyvin tehdystä talkootyöstä kaikkien harrastajien käyttöön tarkoitettujen ratojen aikaansaamiseksi. Ilman talkoolaisten apua ratoja ei olisi voitu ottaa käyttöön viime syyskuun aikana.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar