Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Rento Oulu Masters 2020

Oulun Frisbeeseura järjesti rennon Oulu Masters -kisan ja -tapahtuman (https://discgolfmetrix.com/868418&view=info) 7.8 – 8.8.2020 Pikkarala Frisbeegolfin radalla. Oulu Masters-kisaan pääsevät mukaan tänä vuonna vähintään 35 vuotta täyttävät harrastajat: MPx-, FPx- sarjojen lisäksi Oulu Mastersissa ovat sarjat ”esi-Masters-ikäisille” harrastajille, MP35 ja FP35.

Oulu Masters-kisat ovat olleet perinteisesti hauskoja ja leppoisia kisatapahtumia, joissa voidaan rennosti, ei niin tosissaan kisailla tuttujen ja uusien harrastajien kanssa. Tänä vuonna kisassa oli mukana runsaat 60 kilpailijaa.

FP60-sarjan parhaat Tuire ja Päivi

Kisatapahtuman TD:t Jukka Karjalainen ja Heikki Riekki olivat suunnitelleet kisan väyliä Oulu Mastersin henkeä ja perinteitä noudattaen. Radan 20 väylästä 8 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 12 väylää ovat kisan erikoisväyliä.

FP50-sarjan Tuija, Aila ja Tuula

Perjantai-iltana 7.8.2020 oli vuorossa best shot-periaatteen mukaiset parikilpailut, joihin osallistui yhteensä 34 paria. Avoimen sarjan parikisan voittivat Jouni Huhtamäki ja Mika Kumpula ja heidän tuloksensa oli 49, 13 alle par-tuloksen. Sekaparien kisan osallistui 5 paria ja sen voiton nappasivat Tanja/Jori Ervasti, Kati/Hannu Tuomainen ja Päivi/Heikki Riekki tasatuloksella – 4. Naisparien sarjassa voiton ottivat Tuula Alatalo-Hussein/ Aila Pirkola.

Parikisaan osallistuvien parien kesken arvottiin kaksi Pikkaralan ensi vuoden vuosikorttia onnekkaan parin molemmille jäsenille. Vuosikorttien voittajat ovat Mika Lasanen ja Simo Arvola. Parikisan tulokset ovat täällä.

Jari ja Marko iloisina

Lauantaina kilpailijat pääsivät nauttimaan helteisestä säästä; joidenkin kisaajien mielestä lämpöä oli ehkä liikaakin. Yksilökilpailijassa Marko Pikkumäki heitti holarin radan 73 metrin väylällä #13, jonka koripaikka on sama kuin Pro-radan väylällä #12. Marko palkittiin Powergripin lahjakortilla hienosta heitostaan. Jari Härö otti kisan CTP-palkinnon väylällä #19 ja hän sai Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin 2021.

Jouni puttaa birdien Ärrä-väylällä

FP60:n paras oli Tuire Leppänen, kun taas FP50-luokassa oli ykkönen Tuija Jaako.

MP75:n ja MP70:n Jussi ja Jukka

Kilpailun parhaan tuloksen saavutti Jaro Härö MP40-luokassa saaden tuloksen -20. MP50-luokan paras oli Jukka Määttä tuloksella -12, kun taas MP55-luokassa ykkösenä oli Jari Kyngäs tuloksella -6. MP60:n ykkönen oli Heikki Riekki, MP70:ssä Jukka Karjalainen ja MP75:ssä Jussi Anttila. MP35:n voiton vei Jarkko Arola.

MP60:n Heikki, Eero ja Seppo
Väliajalla kerättiin voimia toiselle kierrokselle

MP55:n parhaat Jari, Jari ja Osmo
MP50:n mitalikolmikko Jukka, Petri ja Pasi
MP40:n iloiset veitikat Jari, Jouni ja Mikko

Kisan tulokset ovat Metrixissä.

Oulu Mastersin perinteiden mukaisesti palkintojenjaon lopuksi arvottiin vielä Powergripin ja Pikkarala Frisbeegolfin lahjoittamia tavarapalkintoja. Arvokkaimman palkinnon, Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin vuodelle 2020 voitti Eero Achren.

MP35:n Jarkko, Juha-Matti ja Teemu

Oulu Masters 2020 kiittää lämpimästi Powergripiä ja Pikkarala Frisbeegolfia Oulu Masters-kisan tukemisesta. Kaikki tämän vuoden ja myös uudet kisaajat ovat tervetulleita osallistumaan ensi vuoden Oulu Masters 2021:aan.