Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Rento Oulu Masters 2021 kisattu

Oulun Frisbeeseura järjesti letkeän rennon Oulu Masters -kisan ja -tapahtuman (https://discgolfmetrix.com/1659210&view=info) 6.8 – 7.8.2021 Pikkarala Frisbeegolfin radalla. Oulu Masters-kisaan pääsevät mukaan tänä vuonna vähintään 35 vuotta täyttävät harrastajat: MPx-, FPx- sarjojen lisäksi Oulu Mastersissa ovat sarjat ”esi-Masters-ikäisille” harrastajille, MP35 ja FP35.

Oulu Masters-kisat ovat olleet perinteisesti hauskoja ja leppoisia kisatapahtumia, joissa voidaan rennosti, ei niin tosissaan kisailla tuttujen ja uusien harrastajien kanssa. Tänä vuonna kisassa oli mukana noin 80 kilpailijaa.

Leppoisaa seurustelua kierrosten väliajalla

Kisatapahtuman TD Heikki Riekki oli suunnitellut kisan radan väylät Oulu Mastersin henkeä ja perinteitä noudattaen. Radan 20 väylästä 5 väylää ovat normaaleja Pikkaralan Pro- tai Ama-radan väyliä ja loput 15 väylää ovat kisan erikoisväyliä, joista 8 kpl on ensi kertaa heitettävinä Oulu Masters-kisassa.

Pojat odottavat heittovuoroaan Simonin nimikkoväylällä

Perjantai-iltana 6.8.2021 oli vuorossa best shot-periaatteen mukaiset parikilpailut, joihin osallistui yhteensä 42 paria. Avoimen sarjan parikisan voittivat Arto Junno & Mikko Ylätalo ja heidän tuloksensa oli 44, 17 alle par-tuloksen. Sekaparien kisan osallistui 6 paria ja sen voiton nappasivat Hannele Määttä & Risto tuloksella 49 (12 alle par-tuloksen). Naisparien sarjassa voiton ottivat Nina Kuoksa & Maija Parviainen (0).

Parikisaan osallistuvien parien kesken arvottiin kaksi Pikkaralan ensi vuoden vuosikorttia onnekkaan parin molemmille jäsenille. Vuosikorttien voittajat olivat Marko Sironen ja Mikko Säntti. Parikisan tulokset ovat täällä.

Marko iloisena parikisan arvontavoitosta, myös Mikko saa vuosikortin

Lauantaina kilpailijat pääsivät nauttimaan oikein miellyttävästä säästä, kun lämpötila oli juuri sopiva leppoisaan kisaan. Yksilökilpailussa Nina Kuoksa ja Jani Hautajärvi heittivät holarit: Nina radan väylällä #1 ja Jani väylällä #4. Nina ja Jani palkittiin Powergripin lahjoittamilla tuotteilla hienoista heitoistaan. Tuomo Jaakkonen otti kisan CTP-palkinnon väylällä #1 ja hän sai palkinnoksi treenikassin.

Holareiden heittäjät Nina ja Jani

FP65:n paras oli Tuire Leppänen, kun taas Maija Parviainen ja Nina Kuoksa olivat ykkösiä FP60- ja FP40-luokissa.

Naisten luokkien pokaalien saajat Kati, Nina, Tuire, Maija ja Päivi

Kilpailun parhaan tuloksen saavutti MP40-luokan Jouni Huhtamäki saaden tuloksen -24. MP50-luokan parhaat olivat Jukka Määttä ja Arto Junno tuloksella -12, kun taas MP55-luokassa ykkösenä oli Risto Moisanen tuloksella -12. MP60:n ykkönen oli Heikki Riekki (-7) ja MP70:ssä Markku Tohni (+3). Masters-harjoittelijoiden luokan, MP35:n voiton vei Jouni Holma tuloksella -15.

MP70:n kakkonen ja kolmonen Pekka ja Jukka, Markku oli ykkönen
MP60-luokan iloinen voittajakolmikko Heikki, Jaakko ja Seppo
MP55:n parhaat Risto, Jari ja Osmo
MP50:n pokaalikolmikko Jukka, Arto ja Marko
MP40:n sekä vakava että iloinen veitikka Jouni ja Ilkka, Illillä myös Teemun pokaali
Esi-Mastersien tyytyväiset Jouni, Pasi ja Mikko

Kisan tulokset ovat Metrixissä.

Oulu Mastersin perinteiden mukaisesti palkintojenjaon lopuksi arvottiin vielä Powergripin ja Pikkarala Frisbeegolfin lahjoittamia tavarapalkintoja. Arvokkaimman palkinnon, Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin vuodelle 2022 voitti Pasi Soppela.

Pasi oli onnekas Pikkaralan vuosikortin arvonnassa

Oulu Masters 2021 kiittää lämpimästi Powergripiä ja Pikkarala Frisbeegolfia Oulu Masters-kisan tukemisesta. Kaikki tämän vuoden ja myös uudet kisaajat ovat tervetulleita osallistumaan ensi vuoden hyvän mielen kisaan Oulu Masters 2022:een.

Kisan kaksi kierrosta jo melkein heitetty: MP70:n Pekka, Pentti ja Markku