Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Säilytetään rata-alue siistinä

Frisbeegolfratojen käyttäjät toivovat saavansa nauttia harrastuksestaan miellyttävässä ja siistissä ympäristössä. Niinpä Pikkarala Frisbeegolf on halunnut panostaa rata-alueensa siisteyteen monin tavoin: rata-alueella on pystytetty mm. tarvittavia roskasäiliöitä ja sitä siistitään säännöllisesti. Mikäli harrastaja havaitsee puutteita rata-alueen siisteydessä, siitä pyydetään ilmoittamaan välittömästi Pikkarala Frisbeegolfille.

Tiipaikkojen yhteyteen on asennettu runsaasti roska-astioita, joten harrastaja löytää roskasäiliön aina läheltä, kunhan malttaa laittaa roskansa joko omaan laukkuunsa tai läheisen tiipaikan roska-astiaan. Kierrätettävät tölkit ja muovipullot voidaan laittaa Pikkaralassa roska-astiaan, jos harrastaja ei niitä ota mukaansa. Pikkarala Frisbeegolf huolehtii roskasäiliöiden säännöllisen tyhjentämisen.

Hygienian kannalta WC:t ovat tärkeitä, ja niistä toinen sijaitsee parkkipaikan vieressä, kun taas toinen on optimaalisesti sijoitettu ratojen puolivälin tienoille palvelemaan ratojen ”puolivälin” kulkijoita.

Kuva: #9. väylän korin lähellä on WC

Monet huomaavaiset tupakoivat frisbeegolfaajat kantavat laukussaan mukanaan pientä purkkia, johon he laittavat tupakantumppinsa radoilla liikkuessaan. He voivat tyhjentää tumppipurkkinsa rata-alueen roska-astioihin tai viedä muualle roska-astioihin. Pikkarala Frisbeegolf suosittelee lämpimästi, että tupakoivat tai nuuskaa käyttävät harrastajat noudattavat em. huomaavaisten harrastajien toimintamallia.

Kuva: Weber-väylän tiipaikka on siisti

Maahan heitetyt tupakantumpit aiheuttavat varsinkin kuivina kesinä, kuten tänä vuonna palovaarariskin rata-alueelle. Me kaikki harrastajat haluamme tietenkin välttää tällaisen riskin ja nauttia hienosta liikuntaharrastuksesta Pikkarala Frisbeegolfin siistillä rata-alueella. Rata-alue onkin säilynyt varsin siistissä kunnossa, vaikka ympäristönhän voi toki vielä paremmin huomioida.

Pikkarala Frisbeegolf haluaa kiittää rata-alueen käyttäjiä huomaavaisesta ja muut harrastajat huomioivasta toimintatavasta rata-alueen siisteyden säilyttämiseksi.

This div height required for enabling the sticky sidebar