Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat Pikkaralassa 15.6 – 16.6

Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat järjestetään Pikkaralan radoilla 15-16.2019. Kisojen järjestäjä Oulun Frisbeeseura on suunnitellut erikoisradan käytettäväksi kisoissa. Sekaparifrisbeegolfin SM-kisassa parit koostuvat nais- ja miespelaajista, ja kisoissa on neljä eri luokkaa: avoin luokka (MPO),40-vuotiaat (MP40), 50-vuotiaat (MP50) sekä juniorit 18v (MJ18).

Sekaparien SM-kisan ratakartta

SM-kisarata muodostuu Pikkarala Frisbeegolfin Pro- ja Ama-ratojen väylistä, joiden lisäksi SM-kisan kilpailunjohtaja Kajsa Wickström on suunnitellut kolme erikoisväylää kisaan. Kajsan mukaan kisarata tulee takuulla haastamaan pelaajat, mutta on sinne sekaan ripoteltu muutamia helpompiakin hengähdystaukoja. Rata tulee haastamaan pelaajat etenkin tough shotilla, mutta tärkeää on pysyä väylällä myös best shotilla.

Kisarata sisältää 11 Pro-radan väylää ja 4 Ama-radan väylää sekä em. kolme erikoisväylää. Kisaradan pisin väylä on väylä #11, joka tunnetaan Pikkaralan ratojen ”signatureväylänä”. Sen pituus on 289 metriä ja par-luku 5. Kisa sisältää kolme kierrosta siten, että parikisamuotoa vaihdellaan, jonka tuloksena jokainen väylä tulee kertaalleen heitetyksi best shot-, alternate shot- ja tough shot-periaatteilla.

Väinö Mäkelä pääsee kisaamaan Pikkaralan tutuilla väylillä

MPO-luokan parhaimmat parikisaajat ovat ratingin mukaan Tinja Väisänen & Väinö Mäkelä, Heidi Laine & Timi Järvenpää ja Jenni Eskelinen & Arttu Engström. Oulun seudun frisbeegolfaajat muistanevat, että Väinö Mäkelä voitti vuosi sitten Pro-tourin Pikkaralan osakilpailun, joten hän pääsee kisaamaan Tinjan kanssa tutuilla Pikkaralan väylillä. Sekaparikisaan osallistuvat kisaajat löytyvät metrixistä.

Tervetuloa katsoman Pikkaralaan mestaruuksien ratkeamisia sekaparien SM-kisassa

This div height required for enabling the sticky sidebar