Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Seppo Paju Pikkaralan radalla 12.4.2019

Suomen frisbeegolfin ykköstykki Seppo Paju kilpailee Pikkaralan talviradalla Seppo Paju Challenge Oulu-kisassa viikon kuluttua perjantaina 12.4.2019 klo 17.30. Seppo on frisbeegolfin Euroopan mestari ja moninkertainen Suomen mestari. Ensimmäisen avoimen sarjan Suomen mestaruutensa hän voitti Oulussa Meri-Toppilan radalla vuonna 2011. Hän voitti Euroopan mestaruuden avoimessa sarjassa Genevessä vuonna 2014. Seppo kilpailee ahkerasti Yhdysvalloissa ja saavutti äskettäin hienosti Disc Golf Pro Tourin 2019 Waco Annual Charity Openissa avoimen sarjan kolmossijan.

Mestari kiertueella Yhdysvalloissa Kuvaaja: Erno Väyrynen

Seppo Paju Challenge on parikisa, johon osallistuu max. 36 paria; Sepon parina on Oulun Frisbeeseuran lupaava juniorikisaaja Kristian Kuoksa. Muut parit ovat tuttuja Oulun seudun kisaajia, jotka pääsevät haastamaan Sepon & Kristianin heittotaitoja.

Kaikki frisbeegolfista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita Pikkaralaan osallistumaan tai katsomaan mestarin ja muiden kisaajien heittoja. Kisassa on hieno tilaisuus nähdä, millaisia heittotaitoja Euroopan mestari ja paikalliset mestarit esittävät.

This div height required for enabling the sticky sidebar