Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Shell Pikkaralan ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Shell Pikkarala ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Shell Pikkarala tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Shell Pikkaralaa viime vuoden lopussa päättyneestä yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Pikkaralan ratojen käyttäjät ovat huomanneet kiertäessään Pikkaralan ratoja, että Pikkaralan ratojen väylän #5 väyläopasteessa ja korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla näkyvät Shell Pikkaralan mainokset/logot.

Shell Pikkarala on Pikkaralan ratojen käyttäjille tuttu paikka: sieltä hankitaan Pikkaralan ratojen päivälippuja ja samalla hyödynnetään Shellin tarjoamia muita palveluja, kuten ostetaan virvokkeita, pientä purtavaa tai keittolounas ja ehkä myös polttoainetta autoon.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen vuonna 2015 käynnistyneen yhteistyön jatkumisesta Shell Pikkaralan kanssa.

This div height required for enabling the sticky sidebar