Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Simon Lizotte Pikkaralassa 3.8.2017

Frisbeegolfin maailman rankingin toiseksi paras kisaaja Simon Lizotte on paikan päällä Pikkaralassa torstaina 3.8.2017. Oulun Frisbeeseura ja Simon Lizotte Fantasy Doubles Tour järjestävät silloin kaikille avoimen parikilpailun Pikkarala Frisbeegolfin radoilla.

Kuva: Simon

Sen lisäksi että Simon on tällä hetkellä 2. sijalla maailman rankingissa, hän saavutti tänä vuonna 3. sijan frisbeegolfin MM-kisoissa. Hän voitti myös Euroopan mestaruuden vuonna 2012. Simon on tunnettu kovakätisenä heittäjänä ja hän pitääkin hallussaan kiekonheiton epävirallista nopeuden maailmanennätystä 144 km/t. Ja vielä lisäksi hän on pitänyt hallussaan pituusheiton maailmanennätystä.

Kuva: David ja Simon

Mestarit aloittavat yleensä jo varsin nuorena lajinsa harrastamisen, koska varhaisella iällä taitoja on helppo oppia. Niinpä Simonin David-isä ja hänen Peter-setänsä ovat opastaneet mestaria heittämisen saloihin hyvin varhain: Simon aloitti muovikiekkojen valloittamisen jo 2-vuotiaana.

Elokuun alussa on siis harrastajilla loistava tilaisuus tulla näkemään ja oppimaan frisbeegolfin huipputaitajan heittotaitoja. Oulun Frisbeeseura ja Pikkarala Frisbeegolf toivottavat lämpimästi kaikkia harrastajia saapumaan Pikkaralaan ja osallistumaan parikisaan. Parikisan mielenkiintoa lisää se, että Lizotten parina kisassa on mystinen Mr X. Ilmoittautuminen parikisaan tehdään Discgolfmetrixin kautta.

This div height required for enabling the sticky sidebar