Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

SM-kisarata käytössä viikon kisan päättymisen jälkeen

Junioreiden ja amatöörien SM-kisoissa käytetty Pikkaralan rata on käytössä vielä viikon ajan SM-kisojen jälkeen. Tämä antaa harrastajille oivan mahdollisuuden käydä kiertämässä SM-rataa ja ”testata” omia heittotaitojaan sekä vaikkapa verrata omaa tulostaan SM-kisaajien tuloksiin.

Pikkaralan SM-kisarataa voi käydä testaamassa jo ennen kisoja; kilpailujen varsinaiset kisapäivät ovat lauantai ja sunnuntai 9 – 10.9.2017. Pikkarala Frisbeegolfin radalla tehdään pieniä väylämuutoksia torstaina 7.9.2017 iltapäivällä, joten torstaina klo 14.00 alkaen kisarata on SM-kisaajien ja harrastajien käytettävissä. Ennen SM-kisoja torstaina iltapäivällä ja perjantaina SM-radan heittäjillä pitää olla joko SM-päivälippu tai Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortti tai päivälippu. Lauantaina ja sunnuntaina rata on yksinomaan kilpailukäytössä.

Lizotte Tourilla oli runsaasti katsojia Weber-väylän tiipaikalla. Kuva: Epic DG Films

SM-kisojen johtaja, Oulun Frisbeeseuran Kajsa Wickström on suunnitellut yhdessä Pikkarala Frisbeegolfin henkilöiden kanssa radan, joka soveltuu käytettäväksi Suomen parhaiden junioreiden ja amatöörien kisassa. SM-kisarata sisältää Pro-radan 10 ja Ama-radan 6 väylää sekä 4 erikoisväylää, siis yhteensä 20 väylää. Väylille #2 ja #4 on suunniteltu tässä kisassa käytetyt erikoiskoripaikat, kun taas väylillä #5 ja #10 käytetään Pikkarala Frisbeegolfin normiväylien #4 ja #8 vaihtoehtoisia koripaikkoja.

Pikkaralan SM-kisarata

SM-kisarata on SM-kisan jälkeen vielä käytössä 11. – 17.9.2017, jonka jälkeen palautetaan Pikkarala Frisbeegolfin Pro- ja Ama-radat normaaliin käyttöön: siten harrastajille jää viikon verran aikaa heittää SM-kisaradalla.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa kaikki kisaajat ja harrastajat tervetulleiksi Pikkaralan SM-kisaradalle ja toivoo, että kisaajat ja harrastajat viihtyvät SM-kisaradan väylillä!

This div height required for enabling the sticky sidebar