Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliiga käynnistyy tällä viikolla

Pikkarala talviliigan osakilpailut starttaavat ensi lauantaina 14.12.2019 klo 11.00. Talviliigan kaikki osakilpailut tapahtuvat Pikkaralan täysin uudistetulla 27-väyläisellä talviradalla. Myös talviliigan toinen osakilpailu käydään tämän vuoden puolella: lauantaina 28.12.2019. Talviliigan ensimmäiseen osakilpailuun voi ilmoittautua metrixissä.

Talviliigaan kuuluu 6 osakilpailua ja kokonaistulokseen lasketaan mukaan 4 parhaan kisakierroksen pisteet plus mahdolliset bonuspisteet. Liigan sarjat ovat seuraavat: avoin sarja, naiset, amatöörit, noviisit, MP40, FP40 ja MP50 ja juniorit (MJ15). Osakilpailujen sarjojen voittajat palkitaan aikaisempien talviliigojen mukaisesti Pikkaralan tuotepalkinnoilla. Viimeisessä osakisassa palkitaan sarjojensa kolme parasta, kun taas kokonaiskilpailun voittajat saavat kiertopalkinnot vuodeksi palkintokaappiinsa.

Viime talven talviliigan sarjojen voittajat Jemina, Henri, Kajsa, Jukka, Susanna, Jari-Matti ja Teemu

Talviliigan tulospisteytys on uudistettu siten, että pisteitä jaetaan sijoituksen perusteella 25 parhaalle kussakin sarjassa seuraavasti: 30, 27, 25, 23, 21, 20, 19, 18, 17, ,…, 2, 1. Lisäksi osakisan parhaan tuloksen heittänyt kilpailija saa 3 pisteen bonuksen jokaisessa osakisassa. Neljän parhaan osakisan pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä saanut on sarjansa voittaja.

Viime talven talviliigan avoimen sarjan voittaja oli Henri Sirniö, kun taas Mikael Hyväri ja Ville Kilpijärvi nappasit avoimen sarjan seuraavat sijat. Riku Annola heitti parhaan kierrostuloksen talviliigan osakisoissa: 20 alle par-tuloksen. MP40-sarjan voittaja Teemu Holappa saavutti viime talven talviliigassa keskimääräisen kierrostuloksen 15 alle radan par-tuloksen ja hän olikin selkeästi talviliigan paras kilpailija myös kokonaistuloksissa.

Viime talviliigan päättäjäisten makkaranpaistoa

Talviliigaan voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus talviliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Talviliiga. Osakilpailun yhteydessä on mahdollista ostaa Pikkaralan päivälippuja ja vuosikortteja.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan talviliigan 2020 ensimmäiseen osakilpailuun!

This div height required for enabling the sticky sidebar