Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliiga puolivälissä

Pikkaralan talviliiga 2020 on edennyt puoliväliin: kolme osakilpailua on kisattu ja kolme on vielä jäljellä. Tähän mennessä talviliigaan on osallistunut 118 kisaajaa. Talviliigaan kuuluu 6 osakilpailua ja kokonaistulokseen lasketaan mukaan 4 parhaan kisakierroksen pisteet plus mahdolliset bonuspisteet. Talviliigan tulospisteytys uusittiin tälle talvelle siten, että pisteitä jaetaan sijoituksen perusteella sarjoittain 25 parhaalle seuraavasti: 30, 27, 25, 23, 21, 20, 19, 18, 17, ,…, 2, 1. Lisäksi jokaisen osakisan parhaan tuloksen heittänyt kilpailija saa 3 pisteen bonuksen jokaisessa osakisassa.

Yleisen sarjan kärjessä ovat Mikael Hyväri ja Henri Sirniö, jotka molemmat ovat voittaneet aikaisempina vuosina talviliigan yleisen sarjan. Mervi Syväluoma johtaa naisten yleistä sarjaa. Jouni Huhtamäellä ja Teemu Holapalla on kova kisa menossa MP40-sarjassa, mutta vielä on liian aikaista arvioida, kumpi voittaa ko. sarjan. MP50-sarjassa Ari Korpela, Jukka Kälkäjä ja Jari Niskanen käyvät tasaista kamppailua sarjan voitosta.

Talviliigaan on osallistunut 118 kisaajaa

Ensimmäisen osakilpailun paras kisaaja oli Jouni Huhtamäki, toisen Jukka Kälkäjä ja kolmannen Teemu Holappa ja he ovat siis kierrosten bonuspisteiden saajia. Talviliigan osakilpailuissa on heitetty yhteensä neljä holaria: ensimmäisessä osakisassa Jari Niskanen, toisessa Riku Annola ja Teppo Nieppola sekä kolmannessa Jouni Huhtamäki. Jukka Kälkäjällä on hallussaan Pikkaralan talviradan kisaennätys kierrostuloksella 20 alle radan par-tuloksen.

Talviliigaan voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus talviliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Talviliiga. Osakilpailun yhteydessä on mahdollista ostaa Pikkaralan päivälippuja ja vuosikortteja.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan talviliigan 2020 neljänteen osakilpailuun ensi lauantaina 8.2.2020; ilmoittautuminen metrixissä. Osakisassa palkitaan osakilpailun voittajat ja lisäksi arvotaan osakilpailun arvonnassa paikalla olevien kisaajien kesken kolme Pikkarala Frisbeegolfin tuotepalkintoa

This div height required for enabling the sticky sidebar