Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliiga puolivälissä

Pikkarala Frisbeegolfin talviliigan 3. osakilpailu pidettiin lauantaina 21.1.2017 ja tällä kertaa siihen osallistui 57 frisbeegolfaajaa. Talviliigan johtaja Jaakko Alatalo on tyytyväinen, kun kisaajien määrä näyttää lisääntyvän kisa kisalta.

Holari-Maija

Osakisan parhaasta tuloksesta vastasi avoimen luokan voittaja Mikael Hyväri, jonka tulos oli 43, – 11 alle radan par-tuloksen. Amatöörien luokan voittaja oli jälleen Joona Uutinen, joka on voittanut kaikki kolme osakilpailua. Naisten luokassa voiton otti tällä kertaa Mervi Syväluoma ja MPG:ssä Kari Härkösen voittoputki jatkui. MPM-luokka oli äärimmäisen tiukka, kun viisi kisaajaa, Teemu Holappa, Jukka Määttä, Mikko Pulli, Jouni Huhtamäki ja Ilkka Silkamo päätyivät tulokseen 45. CTP-kisassa Teemu nappasi luokan voiton. Osakisan tulokset ovat skoorinissa.

Luokkien voittajat: Joona, Kari, Mervi, Teemu ja Mikael

Kokonaiskilpailun tilanne on sellainen, että kolmen osakisan jälkeen avoimen luokan johdossa ovat Tero Hyvönen ja Henri Sirniö ja amatööriluokassa Joona Uutinen on puolestaan selvässä 12 heiton johdossa. Naisten luokkaa johtaa selvästi Susanna Saar, kun taas MPM-luokassa Jukka Määttä on vetänyt 3 heiton kaulan Jukka Kälkäjään ja Marko Pikkumäkeen. MPG:ssa puolestaan Kari Härkönen on selkeästi edellä luokan seuraavia kisaajia. Pitää kuitenkin huomata, että osa kisaajista on osallistunut vasta yhteen tai kahteen osakilpailuun, joten heidän tuloksensa eivät ole vertailukelpoisia kolmen osakisan kisaajien kanssa.

Osakilpailun palkintojenjaossa koettiin lopuksi mukavaa muistelua edellisestä kisasta, kun Maija Parviaiselle luovutettiin lahjakortti upeasta holarista 2. osakisan #8. väylällä

This div height required for enabling the sticky sidebar