Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliigan 2018 ensimmäinen kisa ja avajaistapahtuma

Pikkarala Frisbeegolfin talviliigan ensimmäinen osakilpailu on ensi viikon sunnuntaina 17.12.2017 alkaen klo 11.00. Ensimmäistä kisaa varten on luotu tapahtuma Pikkarala Frisbeegolfin Facebook-sivuille ja ilmoittautuminen kisaan on auki Metrix:ssa: voit ilmoittautua täällä.

Liigan toinen osakilpailu on vielä ennen vuodenvaihdetta: 30.12.2017. Vuoden 2018 puolella osakilpailut järjestetään kolmen viikon välein sunnuntaisin alkaen klo 12.00. Kaikki osakilpailut ovat yhden kierroksen kisoja ja kisassa kierretään Pikkaralan 27-väylän talvirata.

Talviliiga 2017 voittajat: Joona, Riku, Susanna ja Teemu, Mikael puuttuu kuvasta

Pikkaralan talviliigassa ovat seuraavat sarjat: avoin luokka, naiset, amatöörit, MPM ja MPG. Viime vuoden talviliigassa Mikael Hyväri, Susanna Saar, Joona Uutinen, Teemu Holappa ja Riku Kaajakari voittivat sarjansa ja ottivat pokaalit vuodeksi haltuunsa. Keväällä sitten nähdään, ottavatko he tänäkin talvena pokaalit vuodeksi palkintokaappiinsa.

Talviliigan ensimmäisen osakisan tapahtumassa on kisaajille tarjolla grillimakkaroita Pikkaralan laavulla. Ja tietenkin kisaajat voivat grillillä lämmittää/valmistaa omia eväitään.

Talviliigaan voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla.

Luotto-/pankkikortin lukija

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2018 vuosikortteja voidaan ostaa osakilpailun yhteydessä: vuosikortin voi maksaa käteisellä tai luotto-/pankkikortilla. Pikkarala Frisbeegolf on hankkinut kannettavan pienen luotto-/pankkikortin lukijan, jonka avulla mobiilimaksaminen kortilla on mahdollista kisapaikalla.

Tarkempi kuvaus talviliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Talviliiga.

This div height required for enabling the sticky sidebar