Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliigan finaali

Pikkarala Frisbeegolfin talviliigan finaalikisa, 6. osakilpailu järjestetään lauantaina 30.3.2019 ja siinä sitten selviää, ketkä saavat talviliigan kiertopalkinnot vuodeksi haltuunsa. Talviliigan kokonaistulokseen lasketaan mukaan neljän parhaan osakisan tulokset, joten se antaa niille kisaajille, jotka ovat osallistuneet jo vähintään neljään osakisaan, mahdollisuuden ottaa normaalia suurempia riskejä finaalikisassa.

Kokonaiskilpailun tilanne on sellainen, että viiden osakisan jälkeen avoimessa luokassa kisa voittajasta on edelleen tiukkaa, kun sarjan neljän parhaan kisaajan kokonaistuloksen ero on kuusi heittoa. Luokkaa johtaa Henri Sirniö ja seuraavina ovat Mikael Hyväri, Ville Kilpijärvi ja Riku Oivo.

Susannan birdieputti edellisessä osakisassa

Amatööriluokassa kisa on vielä tiukemmassa vaiheessa kuin avoimessa luokassa: luokan neljän parhaan kokonaistuloksen ero on vain kolme heittoa. Luokkaa johtaa Juha-Matti Järviaho ja seuraavina ovat Tuomo Jaakkonen, Marko Klasila ja Niko Hiltunen. Joni Pirkola ja Jani Holappa ovat osallistuneet vain kolmeen osakisaan ja heidän keskimääräinen kierrostuloksensa on samaa luokkaa kuin em. kisaajilla, joten kaikilla mainituilla kuudella henkilöillä on hyvät mahdollisuudet ottaa luokan kiertopalkinto vuodeksi haltuunsa.

MP40-luokan kärkikisaajalla, Suomen mestarilla Teemu Holapalla on selkeä 8 heiton etumatka seuraavaan kisaajaan. Tosin jos Jouni Huhtamäki tekee finaalikisassa huipputuloksen, hän voi vielä uhata Teemun voittoa. Teemun neljän kisan kokonaistulos on 264, 60 alle par-tuloksen. Teemu on kokonaistuloksissa ennen finaalikisaa selvästi Pikkaralan talviliigan 2019 paras kisaaja. Luokan kakkostilasta käydään kovaa kamppailua Jouni Huhtamäen, Jori Löytynojan, Jari Härön ja Jani Mäkisen kesken.

MP50-luokan tiukan kärkikolmikon muodostavat Kari Härkönen, Pasi Aikio ja Eero Achren, mutta kisassa on kovasti mukana vielä Jukka Kälkäjä, jolta puuttuu neljännen osakisan tulos. Myös Riku Kaajakari on voittotaistossa mukana, jos saa osakisan huonointa tulostaan selvästi parannetuksi.

Naisten avoimessa luokassa Kajsa Wickströmin voitto on lähes varma, vaikka Mervi Syväluomalla on vielä mahdollisuus huippukierroksella uhata Kajsan voittoa. Susanna Saar on varmistanut voittonsa FP40-luokassa. Junior15-luokan Jemina Koskela on talviliigan nuorin kisaaja, ja hän tulee voittamaan luokkansa.

Talviliigan 5. osakisa alkamassa

Talviliigan finaaliin kuuluu Pikkarala Frisbeegolfin tarjoamien makkaroiden ja virvokkeiden nauttiminen laavulla. Kisaajat voivat grillata myös omia eväitään laavulla. Kuten aikaisemmissa osakisoissa viimeisen osakisan luokkien voittajat palkitaan Pikkaralan minikiekoilla.

Pikkarala Frisbeegolf haluaa huomioida ja palkita Pikkaralan minikiekoilla ne ahkerat kisaajat, jotka ovat osallistuneet talviliigan kaikkiin osakisoihin. Lisäksi arvotaan kaksi lahjakorttia finaalikisan paikalla olevien osanottajien kesken.

Pikkarala Frisbeegolfin väki toivoo, että kaikki finaalikisan osanottajat voisivat osallistua talviliigan palkintojenjakoon ja päättäjäiskekkereihin laavulla. Tervetuloa talviliigan finaaliin!

Finaalikisaan ilmoittautuminen: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=855299.

This div height required for enabling the sticky sidebar