Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliigan finaali

Pikkarala Frisbeegolfin talviliigan finaalikisa, 6. osakilpailu järjestetään lauantaina 25.3.2017 ja siinähän sitten selviää, ketkä saavat talviliigan kiertopalkinnot vuodeksi haltuunsa. Talviliigan kokonaistulokseen lasketaan mukaan neljän parhaan osakisan tulokset, joten se antaa niille kisaajille, jotka ovat osallistuneet jo vähintään neljään osakisaan, mahdollisuuden ottaa normaalia suurempia riskejä finaalikisassa.

Talviliigan pokaalit

Kokonaiskilpailun tilanne on sellainen, että viiden osakisan jälkeen avoimessa luokassa Mikael Hyvärillä on viiden heiton etumatka Henri Sirniöön. Mikko Iisakka on vielä lisäksi hyvissä iskuasemissa, kun noteerataan vain kolmen parhaan osakisan tulokset.

Amatööriluokassa Joona Uutinen on puolestaan 8 heittoa edellä Eero Sorosta, kun taas naisten luokassa Susanna Saar on selkeässä 17 heiton johdossa. MPG:ssä on edelleen tasainen vääntö menossa: ennen finaalikisaa Seppo Hännisellä on kaksi heittoa vähemmän kuin Riku Kaajakarilla.

MPM-luokassa on tiukin kisa kiertopalkinnosta: Jukka Määttä ja Teemu Holappa ovat saaneet saman kokonaistuloksen viiden osakisan jälkeen. Lisäksi jos katsotaan vain kolmen parhaan osakisan tulokset, niin Jukan, Teemun, Jouni Huhtamäen ja Mikko Pullin kokonaistulosten erot ovat vain muutamia heittoja, joten viimeinen osakisa tulee ratkaisemaan luokan voiton.

1. osakisan jälkeen laavulla oli tungosta

Viimeisen osakisan jälkeen talviliigan kokonaiskilpailun voittajat palkitaan kuvan mukaisilla kiertopalkinnoilla ja talviliigan päättämiseen kuuluu tietenkin Pikkarala Frisbeegolfin tarjoamien makkaroiden ja virvokkeiden nauttiminen laavulla. Kisaajat voivat grillata myös omia eväitään laavulla. Kuten aikaisemmissa osakisoissa viimeisen osakisan luokkien voittajat palkitaan Pikkaralan minikiekoilla.

Pikkarala Frisbeegolf haluaa huomioida ja palkita Pikkaralan minikiekoilla ne ahkerat kisaajat, jotka ovat osallistuneet talviliigan kaikkiin osakisoihin. Jos finaalikisassa heitetään holareita, niiden heittäjät palkitaan lahjakorteilla. Jos kuitenkin jää holarilahjakortteja käyttämättä, siinä tapauksessa ”ylijääneet” lahjakortit arvotaan finaalikisan paikalla olevien osanottajien kesken.

Pikkarala Frisbeegolf toivoo, että kaikki finaalikisan osanottajat voisivat osallistua talviliigan palkintojenjakoon ja päättäjäiskekkereihin laavulla. Tervetuloa talviliigan finaaliin!

Finaalikisaan ilmoittautuminen: https://skoorin.com/?u=scorecard&ID=364943

This div height required for enabling the sticky sidebar