Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliigan kisakausi avattu

Pikkarala Frisbeegolfin talviliigakausi avattiin, kun sen ensimmäinen osakisa pidettiin lauantaina 10.12.2016. Paikalle oli saapunut kisaamaan 47 frisbeegolfaajaa, jotka siten tekivät talviliigan historiaa osallistumalla liigan avauskisaan. Talviliigassa ei ole kisamaksua, vaan riittää, että kisaajalla on Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortti tai päivälippu. Liigan päätöskisassa maaliskuussa jaetaan eri luokkien voittajille pokaalit. Tarkempi kuvaus talviliigasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Talviliiga.

Talviliigan johtaja, Jaakko Alatalo, on tyytyväinen osakisan osanottajien määrään; kunhan kevätaurinko paistaa helmi-maaliskuussa, voitaneen ennustaa kisaajien määrä vielä selvästi suuremmaksi.

Kari  ja Eero tyytyväisinä kierroksen päätyttyä
Kari ja Eero tyytyväisinä kierroksen päätyttyä

Talviliiga sisältää seuraavat luokat: avoin luokka, naiset, amatöörit, MPM ja MPG. Parhaan tuloksen kisassa heitti MPM-luokan voittaja Marko Pikkumäki, jonka tulos oli 45, – 9 alle radan par-tuloksen. Avoimen luokan voittaja oli Tero Hyvönen, naisten luokan Susanna Saar, Amatööriluokan Joona Uutinen ja MPG:ssä voiton pokkasi Kari Härkönen. Kisan tulokset ovat skoorinissa.

Kisan iloiset voittajat Tero, Joona, Marko, Susanna ja Kari
Kisan iloiset voittajat Tero, Joona, Marko, Susanna ja Kari

Kisan jälkeen kisaporukka virkistäytyi vielä laavun grillillä makkaroilla ja mehulla. Seuraava osakilpailu pidetään kolmen viikon kuluttua uuden vuoden aattona klo 12.00.

Makkara maistui kisan jälkeen
Makkara maistui kisan jälkeen
This div height required for enabling the sticky sidebar