Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talvirata käytössä

Pikkaralan talvirata on otettu käyttöön. Koska kesäratojen väylien 10-13 korit on siirretty talviradalle, kierros Pro- tai amatööriradoilla ei ole enää mahdollista ennenkuin kesäradat palautetaan käyttöön.

Talviradan ekavayla 1a

Talviradan ratakartta löytyy Radat-sivuilta:  http://www.pikkaralanfrisbeepuisto.fi/radat/

Talviradan väylien suunnittelusta ovat vastanneet Jaakko Alatalo ja Heikki Riekki ja sen toteuttamisen ovat tehneet pääosin Heikki ja Jukka Karjalainen yhdessä Pikkaralan Frisbeegolfin porukan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Talvirata luo hyvän puitteen frisbeegolfaajan heittojen suunta- ja pituustarkkuuden kehittämiseen. Kokeneet harrastajat voivat kierroksellaan saavuttaa radalla McBeth-tyyppisiä tuloksia. Heikki arvioi, että kokeneet heittäjät saavuttavat radalla tuloksen – 14…15 tai jopa paremman.

Taitavilla harrastajilla on mahdollisuus saada birdie melkein jokaisella väylällä: väylällä 16 birdien saaminen vaatii voimakkaan ja tarkan heiton, koska kori sijaitsee runsaat 10 metriä ylempänä kuin tiipaikka. Monet väylät ovat potentiaalisia holariväyliä, joten iloisten harrastajien holarikuvia tultaneen näkemään talven aikana

This div height required for enabling the sticky sidebar