Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Team Pikkarala Frisbeegolf 2022

Team Pikkarala Frisbeegolfin toiminta jatkuu kaksi seuraavaa vuotta uusien tiimipelaajasopimusten myötä. Pikkarala Frisbeegolf tukee tiimipelaajien taitojen kehittymistä ja kilpailutoimintaa aikaisempien vuosien mallin mukaisesti. Jatkossa tiimiin kuuluu viisi tiimipelaajaa, kun ensi vuoden uutena tiimiläisenä aloittaa 15-vuotias liminkalainen Leevi Mylly.

Kuva: Jenni on kerännyt useita arvokisamitaleita; kuva tämän vuoden EM-kisoista Tsekistä

Kuva: Kristian tämän vuoden SM.kisoissa, kuva SFL/Miika Rajala

Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajat ovat Jenni Eskelinen, Teemu Holappa, Kristian Kuoksa, Jukka Tyni ja Leevi Mylly. Jenni on Euroopan mestari ja moninkertainen SM-mitalisti, kun taas Teemu on saavuttanut kaksi Suomen mestaruutta MP40-luokassa. Kristian on noussut parin vuoden aikana Suomen kärkikilpailijoiden joukkoon: hän oli mm. tämän vuoden SM-kilpailuissa Virpiniemessä miesten avoimen luokan kahdeksas. Jukka on Kristianin tavoin moninkertainen joukkuefrisbeegolfin SM-mitalisti. Nuorella Leevillä ovat kovat kilpailutavoitteet; tänä vuonna Leevi otti ykkössijan Köykkyrin valloitus -kilpailussa MJ18-luokassa.

Kuva: Teemu on voittanut kaksi Suomen mestaruutta MP40-luokassa

Team Pikkarala Frisbeegolf suunnittelee järjestävänsä Pikkaralan radoilla hauskoja tapahtumia ja kisoja kilpailijoille ja harrastajille. Lisäksi tiimipelaajat esiintyvät näkyvästi tutuilla lajin some-foorumeilla, kuten Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa. Tarkempia tietoja tiimipelaajista löydät tältä sivulta.

Kuva: Jukka puttaamassa, kuva SFL

Leevi Mylly aloitti vasta vuonna 2019 lajin aktiivisen harrastamisen, joten hänen ensi vuoden keskeisiä tavoitteitaan ovat omien lajitekniikkojen kehittäminen ja kilpailukokemusten kartuttaminen.

Kuva: Leevi draivaa

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivoo tiimipelaajien menestyvän hienosti lajin ensi vuoden kilpailuissa.

This div height required for enabling the sticky sidebar